Cigdem26_ Bebeğim 4 aylık zıbın uzun kollu yelek altında da kilotlu çorap ve esortman var ama göğsünden koltuk altına doğru soğuk vücudu üşüyor mu napmam lazım bilmiyorum 2 gündür böyle
BelisMelis411 Cigdem26_ kılotlu corap kan akısını yavaslatıyor dıye duymustum uyurken hele hıc onerılmıyordu
SeverusSnape Cigdem26_ belki terliyordur? Evinizin derecesine göre giydirmeniz daha doğru olur. Bir de uyurken çorap önerilmiyor, çorapsız yatırmanız daha sağlıklı.🙏☺️
Miraaa123 Cigdem26_ canım bebeğin üşüdügü ensesinden ve bağrından anlaşılırmış oralar soguksa üşüyordur
kuzey-21 BelisMelis411 bende üstünü açtığı için ayakları soğuk oluyor külotlu çorap giydiriyorum iyi ki yazmışssınız çıkartayım bende. Ama ayakları soğuk oluyor ya napacam
Cigdem26_ 2prematureannesi kilotlu çorabını cıkardım ama kücük corapları cıkaramadım ya hiç yatırmadık öyle ayakları falann soğuyo hemen topukları 🤷♀️
Cigdem26_ Kızlar hepinize birden cevap veriyim corapsız topukları falan buz gibi oluyo bende normalde kilotlu çorap hiç giydirmezdim ama üşüyo deyince arkadas giydir falan dedi evin derecesini bilmiyorum ama kombi 50 de yanıyo ama aşırı sıcakta değil ev yani
Ortmenanne16 Cigdem26_ ensesi ve tam göğüs kısmını kontrol edin o bölgeler soğuk ise üşüyordur. Bebekler uç noktalardan ısı kaybeder el ayak topuk gibi yerler burun mesela genelde soğuktur ama bu bebek üşüyor demek değildir
2prematureannesi Cigdem26_ kendinden çoraplı donlar oluyor bebeklere göre onlardan giydirebilirisin aslında canım ayaklarını ısıtır hemde sıkmaz
Cigdem26_ Miraaa123 göğsü soğuk işte o yüzden üşüyo mu diye düsünüyorum 2 gündür böyle kalın giydiği halde
Cigdem26_ 2prematureannesi var var büssürü var ama corap kısmında ki lastikleri cok sıkıyo neyse öğlen alısverise gitcem ona göre rahat bişeyler bakarım artık napalm
Miraaa123 Cigdem26_ orası benim bebeğimin de genel de tam sıcak olmaz ben de hep sırttan kontrol ederim sıcaksa iyi benim için
2prematureannesi Cigdem26_ bebeklerin hastane çıkışı takımları varya canım donlari var ayak kısımları kapalı lastiksiz hani onlardan alıp giydirebilirsin mesela
BelisMelis411 kuzey-21 gun ıconde habalamdırıyormusunuz benımkıde oyleydı her gun corap degıstırıyorum cunku nemlenıyor ayakları bıraz hava aldırın serınlıcek sonra sıcaklıcak ondan sonra giydirin bende bişmiyordum cıft kat corap giydiriyordm ablam söyledi banada terlıyo ayaklar kat kat olunca kan dolasımı olmadıgı ıcın. Her gun havalandırıp ellerınızle dokunun avuc ıclerınıze alın ondan sonra giydirin bende sizin gibiydim valla 😁😁
Cigdem26_ Ortmenanne16 evet bende göğsü soğuk olduğu İcin giydirmiştim ama gece cıkardım arkadaslar kan dolaşımı etkiliyor dedikleri İcin
Divayorgun Cigdem26_ iki zıbın bide uzun kollu giyidrin bence üşüyorsa. Külotlu çorap iyi değil giydirmek
kuzey-21 BelisMelis411 sadece külotlu çorap giydiriyordum gün içerisinde çıkartıp havalandırıyorum tabi ki kat kat giydirmedim çorabı ben rahat edemiyorum ki çocuk nasıl rahat etsin 😂 yatarken çıkartıyordum aslında üstünü örttürmüyordu ayakları buz gibi oluyordu çorap bileğinden ağrı kan akışını yavaşlatır diye külotlu çorap giydriym dedim oda öyleymiş meğersem. Dün gece çıkarttım ama sürekli uyandım üstünü örttüm 😂