minikkoalammmm Kızlar 3 ay oldu doğum yapalı dikiş yerlerim son 1 aydır deli gibi kaşınıyor kaşımadan kendimi alamıyorum kaşıdıktan sonra da yanma oluyor bir de bende keloid var dikiş yerim olduğu gibi duruyor kaşıntıyı önlemek için ne yapmalıyım yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum 🙈
[silindi] minikkoalammmm bendede var keloid 1 yılı geçti iz aynı duruyor parmak kalınlığında kabarıkca 🤦🏼♀️
3melek_annesiii minikkoalammmm benim de sezeryan dikis 2.5 ay oldu c.tesi.cok ağrım vardı dikisimin sağ tarafı ağrıyordu ve kizarmisti bugün doktora gittim baktı hicbirsey yok dedi ama deri reaksionuymus korkulacak birsey yokmuş krem vardı sadece günde 3 kere surebikmek için bi doktora gidin derim çünkü korkulacak birsey olmuyor
gocebebirbayan minikkoalammmm 1 yıl oldu bende de keloid var ve aşırı kaşınıyor bazen. Kaşımamak için kendimi zor tutuyorum
minikkoalammmm 3melek_annesiii doktora gideceğim ama haftaya korkulacak bir şey değildir elbette ama kaşıntı çok fena oluyor 🙈
2prematureannesi minikkoalammmm bende de o kaşıntı var dikis olan yerlerim ara ara kaşınıyor benimde bide batma oluyor kaşıntıdan sonra
Deryabodur55 minikkoalammmm yaralar iyileşiyordur benimki de kaşınıyor 3 ay oldu doğum yapalı 8 kat kesildik bacım 😂😂
minikkoalammmm Umutarasinannesi bizim ailede dikiş sorunsalı var keloid var hepimizde hep kabarcık olarak kalıyor maalesef geçmiyor izi sıkıntı etmiyorum da kaşıntıya anlam veremedim öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki kaşımaktan kendimi alamıyorum 😅
Arzum-fle Benim de keloid oluştu, 7 ay önce doğum yapmıştim. Doktora gittim, madecasol Krem verdi, bakalım ise yarayacak mı. Ben bir de noskar Krem kullanıyorum. Umarım geçer çünkü ben o izle hiç barışamadim.