Mercimekinannesi- Anneler acil bir öneriniz varsa alabilirim bebeğim demir çay tabağını ele geçirmiş oynarken eli kesildi serçe parmaği ilk kıvrım hala kanıyor uyurken sürekli ellerini kıvırdığı için ne yapabilirim ciddi birşey olur mu 😰
Bilge_anne27 Mercimekinannesi- temiz ıslak (suyla) pamukla yavaş yavaş silin hala kanıyor mu dikkat edin sonra yara bandı tarzı bir şey yapıştırın çok derin değildir inşallah
Mercimekinannesi- pogacayanakli_aylamm uyuyor şuan dönüyor sürekli parmaklarını kıvırdığı için yara daha da açılıyor sanki o yüzden kanıyor hafif ilk kesildiği gibi değil tabi ama 2 saat oldu kesileli
Mercimekinannesi- Bilge_anne27 ya inşallah derin değildir içi gözüküyor yaranın tabi ama 😖 Çocuklar hep iyi olsunlar 🥺
Bilge_anne27 Mercimekinannesi- inşallah 🤲🏻 çok derinse sağlık ocağına götürün bi ya da eczaneden batikon alıp pansuman yapın mikrobu ölsün
Mercimekinannesi- oksitosin bastırdım biraz vazelin sürdüm ince bir beze sardım çünkü bastırdığımda yapıştı bez yapışıp acımasını önlesin diye inşallah iyi olur
Mercimekinannesi- oksitosin teşekkür ederim telaşlandım biraz demirin kesmiş olmasıyla Allahtan paslı değildi
Mercimekinannesi- Bilge_anne27 gece hiç uyanmadı acısa uyanır diye düşündüm gün içinde keyfi yerindeydi sabah kalktığında kapanmış gibiydi derin değilmiş çok şükür sandığım kadar çokk teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun 🤍