Minikprenses_1 Kızlar nasıl oldu sizde dün ve bugün çok çok az pıhtı gibi kahve leke geldi normalde adet olmam gerekiyordu ama tam kanama gerçekleşmedi
Leylaa_ Minikprenses_1 Arada geliyor mu kesildi mi leke ? Ben yaşamadım ama yengem de 2 gün leke gelmiş kesilmişti hamile olduğunu öğrendi
MoRella Minikprenses_1 Yerleşme kanaması genel olarak regl gününüzden 3-4 gün önce ve pempemsi renkte olur. Yani benim öyle olmuştu 🤷♀️
kahvekokusuu Minikprenses_1 5 gün kahverengi leke seklinde gelmişti adet olacağım gün test yaptım hcg 700 çıkmıştı
Bahar00 Minikprenses_1 1 buçuk 2 güne yakın kahverengi akıntı şeklinde lekelenmem olmuştu 2 günün sonunda tamamen durmuştu.
Kralicekadinn Bende de 2 gün leke gelmişti hafif kahvemsi adet olacagimi zannediyordum ama hamileymişim 😁
Hipatya Minikprenses_1 regl olduktan 15 gün sonra olmuştu tabi ilk hamilelik olunca anlamamıştım niye hasta oldum ki diyip durdum 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Bahar00 Minikprenses_1 ben aletimi 3 gün geçtikten sonra test yaptım pozitifti 6+1 de yerleşme kanamam olmuştu.