Aleynaarslann Covit sonrası regl geciken oldu mu kizlar ya kuruntu yapıyorum diyorum ama bilmiyorum :((( atar gider linç edecekler mümkünse yazmasın
Nnn1112 Aleynaarslann evet benim 10 gün gecikti doğımdan sonra çok düzenli regl oluyordum en fazla 1 gün şaşıyordu ama covid geçirirken bu şekilde gecikti bende çok korkmuştum bu ayda bakalım bekliyorum covidden sonra 2. Adet dönemim olacak
elifizm Evet 8 gün geciktim. O arada bir sürü testte yaptım hep negatifit. En son kan sulandırıcı içtim reglim başladı. Korona olmadan önce günü gününe olurdum çok düzenliydi ama bu hastalıktan sonra bozuldu dizeni
Aleynaarslann elifizm evet ama yani kaza oldu mu bilemiyorum ya kendimi başka şeylere odaklayım stres olmayım diyorum kaçmaya çalışıyorum resmen
Rumeysa28 Aleynaarslann gerek duymadım ben kendimden eminim çünkü detaya giremem ama hamile kalmam söz konusu olamaz
Rumeysa28 Aleynaarslann sonuçta bi kere hamilelik yaşamış insansın hamile olsan anlardın dimi canım 😘
Aleynaarslann Rumeysa28 açıkçası kemik ağrısı vs olduğu için ayıramıyorum hala covit ağrıları devam ediyor o zaman da bu şekilde ağrılarım olurdu uyku hali bebeğim uyumadıgi için hep var 4 buçuk aydır kız ayıramıyorum sanki ben değil başkası yaşamış dogurmus vermiş gibi 🤪