1minik Elifinannesiiiiiiiiii ay ne güzel yoğurt çorbasına ne koydunuz acaba…kayınvalidem Evde pirinci dövüp pirinç unu yaptı biz onla muhallebi gibi sebze yapıp vereceğiz sever inşallah
Elifinannesiiiiiiiiii 1minik zetinyağı un tereyağı kavurdum köy yoğurdu yumurta terbiyesini yaptım baharat tuz 0 içerisine arpa tel şehriye koyulabilir ama ben sade içirdim
Elifinannesiiiiiiiiii 1minik birde brokoli kabak haşladımblanderdan geçirdim çok az irmik koydum hagif zeytinyağı onuda çok sevdi kızım
Irmakprensesinannesi Yaseminozklc 4 aylık bebek için demedim zatn cnm benim kızım 6 ay 18 günlük kucuk kiraz kadr kuzu kiymasini çıkarlarına koyuyorum ilm 4.5 aylıkken sadece tadımlık zatn kıyma faln yok
Yaseminozklc Irmakprensesinannesi benim oğlumda şuan 6 ay 18 günlük kizinizla aynı 🥰 alayım mı gelin olarak memleket neresi 🤪
Irmakprensesinannesi Yaseminozklc 😁😇🙏bursa siz nerelisiniz? Benim kiz nazlı biraz ya şuan bile uyuyor 10 dan beri üç kere gözleri kapalı ağladı basindayim siz düşünün uyuyor ama iste😇
Yaseminozklc Irmakprensesinannesi yakınız Sakaryaliyiz bizde , benim küçük adam 10 buçukta uyudu şimdi 1 gibi miziklanir emmek için sonra 3 te kalkar 🙂Allah kolaylık versin bu zamanlari zor damaklari çok kaşınıyor
Irmakprensesinannesi Yaseminozklc masallah🙏🙏 ya benim kızımda kolay kolay uyanmaz akşam 10-10:30 gibi uyur sabh 5 6 7 gibi uyanir da bugün gözleri kapalı uyuyor ama ağladı 3 defa şimdide basindayim ağlarsa en azından müdahale ediyim diye