Bertasi25 Kızlar bebeğim 2.5 aylık şapka ve eldiven takmıyoruz zaten şapkasını kendi çıkarıyor eldivenlerimde sürekli ellerini emdiği için çıkarıyorum siz kaçıncı ayda çıkardınız nasıl yapmalıyım 🤷🏼♀️
birmelekannesiiio Bertasi25 ben 1-2 ay kullandım bıraktım yüzünü çok çiziyordu lcwde çorap eldiven var çok güzel onlar çıkmıyor ama bence artık kullanmana gerek yok ev sıcaksa şapkada takma şapka hiç takmadım zaten istemiyordu
midekoruyucu Bertasi25 takmayın daha eldiven, ellerini ve eşyaları keşfetsin ♥️ Bereyi de gece soğuk oluyorsa odanız takın üşümesin o miniş kafası ♥️
umutvar1 Bertasi25 Eldiveni bırakma zamanınız gelmiş geçiyor bile. Takmayın ki bebeğiniz ellerinii,parmaklarını kesfetsin. Objelere uzansin, tutmaya çalışsın.
Wanderlust Bertasi25 ikisini de 5.gun doktor cikardi eldivem ztn yasak diyebilirim elleriyle kesfediyor bir de agziyla gozler met gormedigi icin en onemli iki organi onlar dogdugunda o yuzden takmamak en iyisi
Asl90 Bertasi25 hiç kullanmadım ikisinide gerek yok bırakın ellerini keşfetsin yüzünü cizmeside sorun değil hemen geçiyor.
614408eoa Bertasi25 eldiven cıkarma zamanı geldi de geciyor eeen cok 1 ay kullamalı sonra elleriyle keşif te oluyo sapka isini de hiic kullanmadım evim sıcacık