Mehmet1992 Oğlum 4 ay 10 gunluk en son 15 gün önce gitmiştim kontrole 6700 su kilomuz sizce nasıl anneler ve bide çok nadir kaka yapıyor
Mumoslu30 Mehmet1992 kilo tablosuna göre gayet güzel annesi masaAllah tbiki muhim olan doğum kilosuda var doğum kilosu ne kadardi canim peki🍀🤍
Deletedmom00881 Mehmet1992 kilosu iyi canım, 7 güne kadar kaka yapmaması normaldir, kabız degilse eğer bütün yedikleri vücuduna besin olarak dönüyor ve kakası azar azar biriktiği için bi kaç günü bulabilir
Mavis34 Mehmet1992 benim.oglum.dun 4 aylık.oldu kontrolde 6kilo çıktı. Iyi dedi doktorumuz son ay yarim.kilo almış normalmiş. Kabızlık.icin 3 gün yapmazsa 1 çay kaşığı zeytinyağı ver demişti doktor arada verdim.oyle
Mehmet1992 Mumoslu30 doğum kg muz 3.28 di bir hafta sonra kontrole gittiğimizde kg vermemişti mesela almıştı
Mehmet1992 Deletedmom00881 çok fazla ağzı salya içinde eller hep ağızda hafif huzursuz dün kaka yapmıştı ama bez emmiş hemen bı buturlukte yoktu viciklikta galiba ishal gibiydi ama ishal olsa üst üste çok yapardı yapmadı ben pimpirikliyim😒☺️
Mehmet1992 Mavis34 bende çok çok nadir fitil veriyorum ortadan ikiye ayırıp yapıyor bikac saat içinde ama 4 ayda sadece 2 kere verdim çok fazla popoyu alıştırmak lazım fitile filan ki kasları bozulmasin