Deletedmom454 Egeberk Hayırlı olsun adım attığı günleride görürsün inşallah benim oğlumun adaşı sanırım ismi ege mi
Egeberk Cansu4401 amin inşallah çok teşekkür ederim darısı bütün annelere ♥️🙏 çok duygusal birşeymis görünce mutluluktan ağladım 🥲🤷
Ayazasel Egeberk masallah bızde 5 ay 6 gunluguz ama donmede dahı tık yok hıc donme gıbı bı dusuncesı yok cabalamıyı bıle🤣
Elifinannesiiiiiiiiii Egeberk çok sevindim ya benimde 5 ay 28 günlük emekleme yok henüz ama çok hareketli dönmeleri falan fazlalastı yakında bekliyorum. Bizim kızda konusmaya başladı🤭🤭🤭 baba anne nerde diyor 🤭🤭🤭🤭
Brutal-Betty Elifinannesiiiiiiiiii ciddi misiniz valla masallah benimki çok uyuşuk herhalde ne dönme ne konuşma 😂🙈 bakalım biz ne zaman gorecez bu günleri
Egeberk Brutal-Betty görürsünüz bı anda zaten erken bı zaman ama bebeğim cokk fazla haraketli ve çoğu şeyi hep erken yapmıştı darısı sizlere olur inşallah 🙏🙏♥️♥️
Elifinannesiiiiiiiiii Brutal-Betty evet ciddiyim sürekli söylediğm bir şarkıda nerdeeeee diyorum oda nerdeee diyor eşim şok oldu konuşuyor bu diye anne diyor birde dudaklarını çıkaracağım sesleri diye hateket ettirişi var alıp içime sokasım geliyor
Kustuyu95 Elifinannesiiiiiiiiii maşallah allah nazarlardan esirgesin nazara inanirim aman nazar etmesinler minige 🥰