Maviii_balonnnn Kızım sallanarak uyuyordu. Uykuları düzensiz ve sabah en fazla bir uykusu 20, dk gece yüz kere uyanma 11 den aşşağ yatmama vardı. 4. Ay atağında iyice kötü oldu düzenimiz. 5.5 aylıkken başladım salla durla. İlk önce gün içinde uyku saatlerine özen gösterdim hep aynı saatlerde yatırdım. Hatta emrizme saatlerimi bile ona göre ayarladım. Yaptırmadan önce her yere iyi geceler dedik be z üst değişme vs gibi kendinizce rutin oluşturabilirsiniz. Daha sonra yatağına yatırıp 20 sn sallayıp 10 sn durup (30-15 de olabilir) piş piş pat pat yaptım ilk gün iki saat uykuyla kaldım ilk gece özellikle çok zordu ağladığı zamanlar saçını yüzünü okşadım ama asla konuşmadım ya da gülmedim tepki vermedim. İlk gün 40 dk kadar direnme leri vardı kızımın. İki üç gün böyle devam etti dördüncü gün artık Ağlamadıkça sallamadım piş piş pat pat beyaz gürültü açtım !ve ) uyku arkadaşı edindim kızıma o hep beşiğinde duruyor normal oyuncakları arasında değil. Dördüncü gün sonunda piş piş pat patla uyuya kaldı ve uyuma süresi 15-20 dk kadar düştü bir haftanın sonunda tamamen düzene girdik hatta uykusu bile o saatlerde geliyor. Gece iki kere emmeye uyanıyor (bazı durumlar hariç diş vs) 6 ay 11 günlük kızım saatlerimiz de şu şekilde
Sabah 7-7.30 kalk
9 birinci uyku
12.30 ikinci uyku
4 üçüncü uyku
Akşam 7.30 yat. Gece 11.30 ve 3.30 emzirme. Harici uyanmalaronda meme vermiyorum su ya da emzik veriyorum. Akşam uykusuyla en son uykusu arasında 2.5-3 saat olmalı. 6 aylık için canım 9 ayda saatler değişiyor olabilir