Ayselssl Arkadaşlar bebişim 9 aylık sallanmaya çok alışkın bi türlü bıraktıramıyorum ayakta veya beşikte sallıyorum. Uykusu geldiği zaman bile kafasını kendi sağa sola çeviriyo salla diye. Sizler nasıl bıraktırdınız yani önerir misiniz ?
Kara3773 Ayselssl benim kızımda 8 aylık ayakta sallıyorum biraktiramadim yanına uzanıyorum saçını okşuyorum ama uyumuyor 😕
Familyboy Ayselssl valla canım alışmış belli bebeğin benim oğlum 1 yaşında hâlâ sallanarak uyuyoruz başka türlü uyutamıyorum senin şansın var daha 3 aylıkmış unutturabilirsin zor olur ama büyüdükçe o sallamalar daha zor oluyor kilo alıyor boy atıyor
Nlyckmk Ayselssl bende 1.5 yaşında bıraktırdım 3-5 gün hatta 1 hafta zorlandık uyumadı cok agladı salla dedi ben direk yanıma yatırdım elini tuttum ninni söyledim masal anlattım bu şekilde ama ilk günler bunları kabul etmicek ve tabiki ısrarcı olan siz olcaksınız o şekilde alışır inşallah zor oluyo pes etmezseniz 😊
Momdady2021 Ayselssl uyku arkadaşı kazandırabilirsen çok iyi olur battaniye kokluyor oğlum öyle unutturdum bende arada bir sallıyorum sadece
Ayselssl Kara3773 Gerçekten çok zor ya inşallah alıştırabiliriz sllanmadan uyumayı . Ben bide 2 aylık hamileyim ☺️
kubrakurtaksoy Ayselssl ahhh aynı dertten muzdaripim. 15 tatilde unutturmuştum sallamayı bakıcıya bırakınca tekrar alıştı maalesef 🤦🏼♀️ sallamayı yavaş yavaş kesmiştim eline mutlaka bir şey veriyordum. Biraz mayışınca alıyorum poposuna pış pış yapıyordum biraz direniyor ama 10 dk ya uyuyordu. Maalesef bakıcıya bıraktıktan sonra tekrar alıştı. Benim bebeğimde 9 ay 17 günlük 😍