Ayssss1 7 buçuk aylık bebeğim 2-3 gündür ek gıda reddi meme mama yani koşacak beslenme reddi yapıyor ve aşırı huzursuz yanındayken bile kucak istiyor mutfağa su almaya gidiyorum kıyamet kopuyor atak da falan da değil
Badwolf Ayssss1 tuhaf değil de normal bebekmis ne olacakti ki? Arada reddetmeler oluyor çok kou tepki verilmezse kendiliğinden düzeliyor genelde.
okuyananne222 Ayssss1 her ay benzer durumlar yaşayabilirsin diş çıkar kucak ister, aşı olur kucak ister vs vs bebeğim 24 aylık wc’ye girerken bile peşimde hâlâ. Allah kolaylık versin
Ayssss1 Minnaktospik 5 buçuk aylıkken 2 diş cıktı alttan ama hiç anlamadım bile huysuzlugu olmamıştı çok kaşıyor üst öıkıcak ama gözle görünür birşey yok diş etlerindeki şiş falan değil insallah diştir ya
KutayinAnnesiii Ayssss1 muhtemelen distendir. Bizim de alt üst 2 diste bisey anlamadık4 u bir anda patladi diğer 4 diş canımıza okudu. Çok huzursuz olduğun zaman agrikesici verebilirsiniz
Minnaktospik Ayssss1 oglumda alt dislerini cikarirken fark etmedim ama ustler daha zor cikti. Bir de benim oglum o atak donemlerinin hicbirinde huysuzlanmadi ama cok farkli zamanlarda huysuzlaniyordu😅