Havva2010 Merhaba güzel anneler fikrinize ihtiyacım var bebeğim 3 aylık kanguru aldık doktorumuz çok etken dedi ve bir kaç kişide wrap sling kanguru tavsiye etti sizce almalıyım ? Çünkü cuma günü uçak seyahati yapıcaz ilk defa ve tedirginim bebeğimle belli biryerden sonra bebek arabasını veriyoruz ya sonrası taşıması zor olur bende kanguru istiyorum ama wrap sling kanguru düşünüyorum
gunesbulutmom319 Havva2010 doktorunuz çok etken derken tavsiye mi etti yani? Bende almayı düşünüyorum da kararsızım burda bekleyim
MerveAlaca67 Havva2010 ben sling almıştım bir kere bile kullanmadım bebeğim sevmedi malesef ama çok kullanan beğenenler de var
Tugce Havva2010 bütçeniz nasıl? Babybjörn mini şiddetle tavsiye ederim. Bebeğim kucakta durmayan, çok gazlı bir Yenidoğandı. O kanguru sayesinde aramızdaki bağı kuvvetlendirdik. Yenidoğana ergonomik olarak uygun.
Tugcee11 Havva2010 ben ilk aylar sling kullandım o kadar rahat ki bebekte rahat ediyor annede bel ağrısı hiç yapmıyor sonraki aylarda kanguru aldım hiç memnun kalmadım slingteki rahatlığa alışınca
Havva2010 gunesbulutmom319 erken yazacaktım oraya yanlışlık oldu m kanguru şeklinde ya oturduğu zaman o yüzden önermedi 😞
Ayla_arkn 3 aylığa kadar sling daha sonra kanguru bence çünkü çocuk büyüdükçe ve ağırlaştıkça sling bende sürekli aşağıya doğru inme,düşme yaptı ve sürekli tekrar tekrar düzeltme gereği duydum ama kanguruda öyle olmadı
Ysmnsltg Ayla_arkn merhaba kanguru markanız nedir ben de sling kullandım ama 7 aylık artık durmuyor kayıyor korkuyorum düşecek diye
Elifamineserra Havva2010 ben Sling aldım ama kullanmayı beceremedim güvenemedim hep tutma istediği oldu düşecek gibi geldi normal kanguru aldım bi kal defa ev işi yaparken kullandım gayet memnunun ve 1 buçuk aylığız bi sorun olmadı
Havva2010 Elifamineserra https://www.e-bebek.com/baby-plus-flory-bebek-kanguru-p-byp-flry002/ Bende bundan var 3 ay 4 günlük bebeğim
Elifamineserra Havva2010 ben trendyoldan aldım satıcıya sorarak kullanabiliyorum sende araştır aldığın güzel bir şeye benziyor ben kullandım sorun olmadı
Busemehmetbora Havva2010 selam ben ılk once mamadusbaby nın almıstım cok karmasık geldı buda öylemı sızd zHmet bır foto alabılırmısınız? Ona gore alacagım.
Ecef https://ty.gl/fiyyzk298b Solomom baby kanguru bunu aldım çok memnunum bebek 4kilo olduktan sonra kullanılıyor
Havva2010 Elifamineserra bende kullanmaya korkuyorum doktor çok erken dedi ama aldığım kanguru 6 aya kadar kullanabilir 0 aydan
Busemehmetbora Havva2010 merhabalar ben kanguruyu aldım tuniko adlı markadan bir fizyoterapıstın onerısıydı :)