2minosprenses Merhabalar ya bisey sorcam hanimlar karinca yumurtasi yagi gercekten ise yariyormu tuyleri azaltmada 😊❤🙏
Lulemom 2minosprenses bebekken yapılınca işe yarıyo diye biliyorum. Bide aktarda satılan değil. Orjinal karınca yumurtalarını ezip yapılması gerekmiş
maysa-19 2minosprenses valla deniyom sanki dahada çoğaldı.biktim artık lazerede gidemiyorum.aliuorum sürüyorum.tam biyere gitcem yada etek giysem çıkmamıştır diyorum bı baktım gene çıkmış
mertinannesi_ 2minosprenses annem ben küçükken bahçeden karınca yuvası bulmuş yumurtaları almış ezmiş sürmüş ama hiçbir faydası aksine daha da fazlalaşıyo
2minosprenses maysa-19 ya internete agdadan sonra cok ise yariyor diyolar ama en az 1 sene kulanilmaliymis hemen azalmiyormus 🧐
[silindi] 2minosprenses bence yalan. Pazarlama taktiği hep. İçindekinin de gerçek olduğunu sanmıyorum nasıl tonlarca ücretim yapabiliyorlar
[silindi] 2minosprenses hem öyle bi şey olsa millet neden lazere bu kadar para döksün ki. Trendyolda 10₺ Ye satılıyor bu yağlar😂
2minosprenses maysa-19 benim hic umudum kalmadi benim tuylerim cok ya burdakilerde yaramadiysa bende hic yaramaz bnce😔😔