Purpura26 SelinMuhammed Elleriyle ayaklarını tutuyor mu? Kollarından tuttuğunuzda kendini ayağa kaldırıyor mu?
Irmakprensesinannesi SelinMuhammed benim kızım 6 ay 17 günlük yeni yeni sağa sola ufak ufak dönüyor ama hala mesela ayaklarını ağzına götürmez götürmesi gerekliyse bebeklerin gelişimi değişebiliyor takilmayin
Ysmndmrl SelinMuhammed boş boş yere koyum birde siz yardım edin önce eminler dönmüyordu 1 hafta hergün uğraştım sonra kendi yapmaya başladı ama bacakları çıplak olunca dönüyor üstü giyinikken dönmüyor sanırım çıplak olunca mutlu olup keyifleniyor
SelinMuhammed TiniminiKayra yaa etrafımda hiç duymadım merak ettim iyice cevremdikilerde maşallah 5 ve 5.5 aylıkken dönünce
TiniminiKayra SelinMuhammed bol bol yüz üstü yatirin sirt kaslari gelişsin kendini kaldirmaya ögrensin oyle öyle döner tombik bi bebeksr onunda etkisi var 🥰
nur_ege SelinMuhammed benim bebeğim 5 aylıkken dönmüştü sonra bıraktı dönmeyi çok endişelenmiştim bol bol karın üstü egzersizi ve dönme çalışmaları yaptım 6 ay 20 günlükken tekrar döndü sizde sürekli karın üstü bırakın mutlaka dönecektir
Mammamiaa_ SelinMuhammed oğlumda 5 aylıkken döndü prematüre. Şuan 7 aylık dönesi gelmiyor keyiflerine kalmış siz yinede egzersiz yaptırın😊