aslansmomm Keremikoo bunada bakıcam cok tesekkür ederim🙏🏼 Bir de dışarıyı rahat görebiliyor mı bebek?
Pinkadess Besafe izo confort 9_18 kg cocugum icin almistim. Ama bebegimi araba tuttugu icin bir turlu oturmak nasip olmadi. Evimde duruyor. Siyah renkli. Hic kullanilmadi. 3000 tl veririm.
Smrenes Dönmeyen oto koltuğu işkence bence.. Çocuk uyuyor almak ayrı bir dert hele de alçak arabanız varsa.. Ben yoyko 9-36 kg kullanıyorum dönüyor izofixli.. Memnunum emniyet kemeri koltuğu sabit olduktan sonra o çok güvenli bu çok güvenli olayı çok da bişey değil yani.. Bizler bile emniyet kemerine bağlıyız..
aslansmomm Smrenes ya aslında yoykoyu da cok duydum ama ben dışarıyı izleyebilsin istiyorum, yüksekliği nasıl peki görebiliyor mu dışarıyı
Smrenes aslansmomm evet görüyor bebekken arkaya da dönük uyku moduna alınabiliyordu ama şuan mümkün değil tabi ben memnunum en az 5 yaşına kadar da kullanır diye düşünüyorum..
Momsmom Römer dualfix 360 isofix kullanyorum Cok memnunum. Disarisini izlileyebiliyor Donmeyen koltuk zor bide isofix dha guvenilir. Eger aracnzda var ise.
rua_da_senhora_das_verdades aslansmomm Her ikiside testen geçmiş. Her ikiside güvenilir bence. Ama tabi izofix direkt arabaya bağlanmış oluyor. Arabaya ait koltuk gibi. Izofixiz olan kemerle bağlanıyor. Sabitleme aparatları mevcut koltukta. Şimdiye kadar sorun yaşamadık.
tasyan ben de yüksek, dönebilen ve yatabilen istiyorum ama bebeğim kilolu baya. 8,5 aylık 12 kg. 9-18 mi almalıyım yoksa 9-36 mı? Bir de hangi marka iyi acaba?
aslansmomm tasyan britax römer ve besafe öneriliyor en cok ama römer biraz pahalı bana göre yani. Besafe’in genelde 9-36 kg olanı yok sanırım 15-36 kg var onlarda biraz büyük sanki ama bilemedim🤷🏻♀️
Pinkadess sadeturkvatandasi 360 derece donmuyor ama.besafenin en son modeli izofiksli istanbul beylikduzu beykozda olur
Arlsny Maxi cosi axiss fix plus 360 derece dönebilen oto koltuğunu aldım benim için en önemlisi tüm testlerden geçmiş olmasıydı sürekli yolculuk yaptığımız için. Türkiye fiyatı 9-10 bin civarı fakat Amazon’da anlık bir indirimle 3600 e aldım onu almasaydım besafe marka alacaktım
Yusufagahinannesi aslansmomm isofixli daha güvenli sadece kemer koruması yeterli değil aracınızda isofix girişi varsa mutlaka isofixli alın