Esnertssrn Hanımlar oğlum 4 aylık.. hem emziriyorum hem mama veriyorum..ama mama doyurmuyo.Kusuyo hemen geri acıkıyo . Verebilecegim hazır kasik mamasi varmi . 4 aylık bebek icin önerebileceginiz
CemreKerem Esnertssrn hazır mamaları kullanmanızı önermem . Onun tadına alıştığı zaman bu sefer sebze meyve pütürlü gıdalara geçerken sorun yaşarsınız. Mamayı kusuyorsa fazla geliyordur ac olduğu için kusmaz biraz azaltın derim .4.ay ek gıdaya geçmek için çok erken .
Esnertssrn CemreKerem zaten gunde 1 kere 90 cc veriyorum ama yinede kusuyo. Ama ac olduğu belli. Kilo alımı yavaşladı ve ağlıyo ..beni emmek istiyo ama doymuyo
Tuba Esnertssrn bende hazir kasak mamasi kullaniyorum Hipp Markasi. Doktorum önermisti o markayi. Cumartesi günü basladim ek gidaya ve kendim pisirdigimi yemek istemedi. Havucla basladim ve hipp markasinin sade havuclu olanini aldim onu yedi. Tanidigim cok kisi var hazir mamayla baslayan ve sonradan bebekleri yinede normal yemek yiyen. Önemli olan meyveyle degil sebze ile baslaman. Hazir kasik mamalari zehir degil sonucta.
Tuba Esnertssrn benim oglum ama 5 aylik bile. Almanyada yasiyorum ben ve burda mama takviyesi alan bebekler 4 aydan itibaren kasik mamasina baslayabilir diyorlar. benim oglum sade anne sütü aliyor ve doktorumuz yinede yavas yavas basla dedi😊
guvesra ayda kaşık maması değil normal biberon maması alması lazım. siz bakmayın bazı markalar yazıyor sırf satış ,için 4. aydan itibaren yazıtyor ama doktorlar 6. aydan önce ek gıda önermiyor.hangi mamayı veriyorsunuz? kusuyorsa fazla geliyor olabilir ya da reflüsü olabilir. reflüye özel mamalar var belki onlardan kullanabilirsiniz aptamil ar mesela
kiliclar [bilinmeyen] kusması varsa reflü filan olmasın doktora sordunuzmu bu durumlar için özel mamalar var aptamil ar mesela onu deneyebilisiniz kusma gidince rahatlar ek gıda ağır gelir helede böyle hassasken bebeğiniz bence acele etmeyin