Cunkunedenolmasin Kızlaar bana instagramdan tesettür kıyafet alıp memnun kaldığınız sayfalar varsa yazabilir misiniz? Elbise olur ikili takım olur şık ürünleri olan bı sayfa
crazymommy Cunkunedenolmasin İnanır mısın 2 yıldır kendime hiçbirşey almadım 🤔o yüzden bilmiyorum ama bilen çıkar canım
Saitkereminannesi Cunkunedenolmasin Meri store, moda ala, moda ensar, nowan, kamil keskin hatta meriden tulum aldım kargoda şuan
Adiyokkitabin Cunkunedenolmasin meristore kocinbutik kamil keskin. Ama meristore baska. Gecen hafta 3 elbise aldim ask yasiyorum😀
Kubra27 crazymommy moda selvim var canım bide butikkolik.com var çok kaliteli ve güvenilir tavsiye ederim 💯
Cunkunedenolmasin crazymommy bı nevi aynı durumdayım kızım olduktan sonra kendime bişey aldığımı hatırlamıyorum anne olunca böyle oluyo sanırım 😊
lyl0742 Ben almadım ama görümcem Modaselvim den çok alışveriş yapıyor hem çok şık hemde uygun şeyler oluyor instagram da varmı bilmiyorum da kendi sitelerine bakabilirsin canım :))
Cunkunedenolmasin Saitkereminannesi rica etsem aldığınız tulumun fotoğrafını atar mısınız dün baktım bende bı tulum beğendim de eğer aynisiysa bı soru sormak istiyorum da
crazymommy Cunkunedenolmasin Ay evet ya birde 2 senedir pandemiden zaten biryere gitmedik hamilelik dogum derken yine gitmedik bende alma geregi duymadım canım 🤔😂
Cunkunedenolmasin crazymommy Evet bu da bı diğer neden hep evde olduğum için gerek olmadı çok şimdi de bayrama var daha ama onun için düşünüyorum
Cunkunedenolmasin Adiyokkitabin evet baktım gerçekten çok güzel parçalar var 😊 teşekkür ederim size de