Lay Gunes_kiz demir, d vit. Ve çinko kullanıyoruz. Normalde çinko yoktu demir ve d vit. Kullanıyorduk ama kan testlerinde çinko eksikliği çıktı ona başladık. Haftaya 1 yaş kontrolü var balık yağına başlayalım mı diye soracağım
morrbalik Gunes_kiz Imuneks ş şurup ve imuneks d vitamini kullanıyoruz, ikisini de çocuk doktorumuz verdi.
Gunes_kiz AgentMom gizemito Deletedmom8453 Lay Benim oğlum 2,5 yaşında d vitamini düşüktü onu kullaniyoruz. Ama sık sık hastalanmaya başladı sürekli grip oluyoruz. Bağışıklık güçlendirici takviyeler almak istiyorum. Tabi önce doktora danışarak. Merak ettim kullanan var mı diye . 1 hafta gribiz 2 gün iyileşip 3. Gun yine grip oluyoruz. 1 ayda 3 hafta gribiz.
AgentMom Gunes_kiz d vitamini kullanın. Bir tüp alın yarısını içirin kalanı siz için. Damlalar Dan daha etkili. Haftada bir yarım verin doktorum öyle söylemişti. D vitamini düzene girince daha az hasta olur
Gunes_kiz AgentMom bu tüp olan nasıl bişey. Hep damla verilenden aldığımızdan bilmiyorum. Dr mi yaziyor, eczaneden de alabiliyor muyuz yazdirmadan
AgentMom Gunes_kiz haftada bir yarım içir. Sonra ayda iki kere yarım, sonra da ayda bir yaparsın. Baktın grip gibi oluyor hemen d vitamini dozunu arttır. Bir tane kır içir. Gibi takip et. Kendine de aynı şekilde bir tane kır iç.
Gunes_kiz AgentMom bende hastayım zaten bende de var eksiklik ilaç kullaniyorum. Ayarlama yaparım ben ona not alırım olmazsa