yoncayilmaz Herkese merhabalar💐 3 aylık bebeğim var. Hafif, yer kaplamayan, manevraları güzel bir bebek arabası arayışındayım💐deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum🙏🏻🍀
birmelekannesiiio yoncayilmaz Tamda öyle bir bebek arabası aldım çok memnunum Pier Cardin Capsule pişman olmazsın :)
yoncayilmaz birmelekannesiiio geri dönüşünüz için teşekkür ederim😌🍀pierre cardin istediğim bir marka ancak fiyatı oldukça pahalı 🤑 o kadar bütçem yok ne yazık ki
yoncayilmaz Saitkereminannesi geri dönüş için teşekkür ederim🙏🏻💐evet favorilerime eklemiştim fiyatı da uygun şekli de güzel bir araba. sürüşü nasıl? ne zamandır kullanıyorsunuz?
Saitkereminannesi yoncayilmaz sürüşü manevraları güzel 3 ay oldu veya olmadı Travelden sonra aldık travel resmen pişmanlıkmis Kraft çok rahat çok hafif
yoncayilmaz Snezgi teşekkür ederim💐evet baktım güzel bir arabaymış yorumları da güzel fiyatı da güzel😬😌
yoncayilmaz Saitkereminannesi ben de kiwinin cityway aldım hiç kullanmadım evde denedim açtım kapattım çok zor tek başıma araca indirip onu yerleştirmek çıkartmak gözüm yemedi. etiketiyle her şeyi duruyor. yenisine bakmaya başladım dediğiniz gibi travel sistem pişmanlıkmış
Saitkereminannesi yoncayilmaz travelde iki basamak merdiven tek olmuyor bunda bebek içindeyken merdiven çıkarıyorum
Aycabu yoncayilmaz çok büyük değil tekerlekleri. Ben stokke den sonra geçince biraz değişik gelmişti kullanımı ama şuan rahat sürebiliyorum takılmıyor. 14 kilo kızım tabi o biraz ağır yapıyor 😂😂