BelisMelis411 4 ay 17 günlük bebegm bugun 4. Ay asısı olsuk kac derece ateste ve hangi ölçüde calpol verıyoruz acaba ılk cocugum bılmıyorumda 🙈
BelisMelis411 Elifinannesiiiiiiiiii saglk ocagına kalsa 3 mart kontrole gttık bugun rota 2.dozuda oldu dr dedı 4. Ay asısınıda vurulabılır dıye sağlık ocagı 3 mart dedı dedım karısıklık olmuştur dedı esım vardıyalı gececı suanda o yuzden anca kontrole gıttık tesaduf ögrendık onuda yoksa 3 martı beklıyorduk bende bı sasırmıştım soyleyınce ama ilk cocuk olunca dedım normalı bu herhalde
Melesss Ays0 1 çay kaşığı 1ml. 6800gram çocuğa bir çay kaşığı verilmez. Kilosuna göre ilaçlar veriliyor
Ays0 BelisMelis411 rica ederim, bizim biraz zor geçmişti 4.ayımız gece boyu inledi ama ertesi gün toparlamıştı kızım. İnşallah sizin rahat geçer. Geçmiş olsun 🥰
Ays0 BelisMelis411 rica ederim, bizim biraz zor geçmişti 4.ayımız gece boyu inledi ama ertesi gün toparlamıştı kızım. İnşallah sizin rahat geçer. Geçmiş olsun 🥰
BelisMelis411 Ays0 ınsallah cok tskler cok pimpirikliyim birde tekım bu aksam hayırlısıyla atlatsak ınsallah 🥰
Elifinannesiiiiiiiiii BelisMelis411 canım takip edin tam zamanında vurdurun. Bizim doktorumuza yazıyoruz bir iki gün oynasa bir şey olmaz diyor bazende gününde yapsak daha iyi olur diyor. 17 gün çok fazla. Onlar önemsemiyorsa siz takip edin her aya tam bastığında vurdurun
Mert1020 Bizde bugün oldu 4ay aşısı çok huysuz ve uykulu aşıdan geldikten 4saat sonra ateşi oldu şurup verdim bu ayı geçirenler normalmi
BelisMelis411 Elifinannesiiiiiiiiii tamamdır cok tesekkurler mart 3 deyınce bizde bişey demedik dediğim gibi ilk cocuk olunca bende deneyimim yok doktorum da aşı vurulabılır ıstersenız dedi öyle vurulduk tamam bundan sonra dahada iyi takip ederm 🥰
Ays0 Melesss Doktorumuz ve eczacı 1 çay kaşığı önerdi. O dönemde 1 çay kaşığı verdim. Ayrıca emin misiniz 1 ml olduğuna? 2.5 ml kadar olması lazım yarım ölçek ilaça takamül eder