Merve59 Sevgili anneler kızım 7 buçuk aylık ve bugün birden bambaşka bir bebek oldu. Sürekli mızmız ve damakları çok kaşınıyo. Diş geliyor sanırım ama henüz bir kabarma falan yok. Ne kadar sürer bu durum. Ve rahatlatmak için yapabileceğim bişey var mı 🙄
Mtaha Merve59 dişle ilgili her posta yazıyorum sanki ürünün reklamını yapıyor gibi ama 😂🙈 osanit diş toplarını deneyin bebişleri rahatlatıyor.
Gul-06 Merve59 3 4 gün sürer benim kızım 6 bucuk aylikken cikartti 2 dis birden ogün atesi oldu bidaha olmadi
Deletedmom_105 Merve59 devit 3 ampul alın.. eczacı anlatacak size.. birden patır patır çıkardı 9 aylık kızımın 4 tane dişini..alın derim, ağrı içinde tetagili öneriyorlar
Yica Merve59 3 gece çektim. 3 gecenin sonunda bir sabah dişi gördüm 😍 ama diş olduğunu anlamadım ben bilseydim ağrı kesici verirdim ya çocuğa. 3 gece 3 gündüz ne o ne ben uyuduk
Mtaha Merve59 kuzenlerim bebişlerine hep bunu kullandılar ve çok rahat ettiler o yüzden bende aldım Allah nasip ederse diş döneminde ben de kullanıcam
arjeniko Deletedmom_105 kayınvalidem de al diyorda ben dalga geçiyor sanıyordum 😂😂 bir tane tek mi kullandınız benim bebeğim de 9 aylık olmak üzere diş yok ama çok huzursuz
Deletedmom_105 arjeniko siz devit 3 ampul istiyorum deyin eczacı anlatır size..her ay sadece 1 kez kullanır,3 ay boyunca olacak her ay dediğim..valla birden 4 dişi patladı..dişsiz kızım diye severdik 🤣kızım 9 aylık bu arada
Merve59 Deletedmom_105 normalde de d vit takviyesi alıyorlar ya bebekler, d vitamininin fazlası idrarla atılmıyor diye biliyorum doxu yüksek gelmesin? 😐
Deletedmom_105 Merve59 bu devit 3 ampulu kullanınca devşr takviyesi,kan damlası vs kullanma dedi eczacı, çünkü hepsinin yerini bu devit 3 ampul karşılıyor dedi
Basak0326 Merve59 benim kızımda 8 aylık olacak 3 gün sonra .ilk dişini 6 aya girerken çıkartmıştı 3 gün sürdü huysuzluk şimdi gene dişten şüpheleniyorum damağı bembeyaz olmuş ama bu sefer 1 haftayı geçti🙄