Annee20 Yenianne18 gece saat 2 barbunya turşu yiyorum ben hiç söylemeyeyim isterseniz kilomu ahahhhahhaha
bakma-bana4 Catlakbiranne Boy 168 Kilo 65 di su 1,5 hafta önce. Yalnız diyete girdim 1,5 haftadır Spor ve diyet . Bakalım daha tartilmadim kaç oldum merak ediyorum inanın 😅 Sezeryan göbeğim var birde 🥺😅
Merve5627 Boy 1.55 Kg .56. Şuan diyetteyim son 3 kg kaldi hedefim 53 hatta dahada düşersem süper olur 😂🤦
alpin-annesi _YanakReisinAnnesii benim ölçülerim ile aynısınız 🙈 58 60 kg bana ideal oluyor ama lanet kilo yapıştı gitmiyor 😫
_YanakReisinAnnesii alpin-annesi ya al benden de o kadar 😬 73 te kaldım yerimde sayıyorum 60 olsam çok iyi olacak 😂😬🥺
bisenakillisinzaten bulut22_ genetik . aslında 50 kiloydum bekarken falan hiç 50 nin üstüne çıktığımı bilmem. Evlendikten sonra aldım o kiloyu da 🥲
kutsaltiramisu MatmazelDeniz aynı sizin kilonuzdaydım boyum da aynı. Aralıklı oruç yaparak şu an 75 kilom
Ays0 gzmnc sıfır beden birinden 66 kilo 163 boy birine dönüştüm ve oturdu üstüme 6 aydır gram oynamıyor 🙄
Ilknur-4 Catlakbiranne kilom 52 Boyum 1.70 yemek yemeyi cok severim kilomdan memnun değilim almayı cok istiyorum ama olmuyor maalesef
Elizanhavva Ilknur-4 kilo vermek isteyenin sıkıntısının yanında alamayanlar olarakta sıkıntı çekiyoruz bnde almk istiyorum olmuyo 😂
Elizanhavva Catlakbiranne bence ideal ya kilonuz boyunuza göre yaşınızı bilemem tabi bnim kilom 49 boyum 160 kilom az mesela keşke bi 5 kilom olsa ama alamıyorum olmuyo