deletedmom945 Merhaba anneler, Bu iki markayı kullanan var mı? Memnun musunuz? Deniz kenarı, bahçe, havuz ve park gibi mekanlar için kullanışlı mı? Tatilde giydirmeyi düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Kullanan annelerden tavsiye bekliyorum. 💙🙏
Itsybitsyspider deletedmom945 kullanış olarak baby on the go fakat görünüşünü bir türlü sevemedim biz crocs fanıyız😂👍
Bebeminnie deletedmom945 instagramda koko patik sayfasını inceleyin, alıyorm kızıma ordan çok kaliteli ve buse terime göre fiyatı uygun 3 tanesi 110 lira şuan kampanya var
deletedmom945 Itsybitsyspider aynı şekilde görünüşü beni de rahatsız ediyor pek estetik durmuyor patik ayakkabılar. Crocs dan yana gönlüm aslında, siz memnunsunuz yani değil mi? ☺️
Itsybitsyspider deletedmom945 benim bebeğim henüz 6 buçuk aylık ama crocsları boy boy hazır😂🤦♀️ Daha doğmadan Aldıklarım bile var
deletedmom945 Sevim07 igor u geçen ayaküstü avm de tanıştığım bir anne de tavsiye etmişti bir araştırayım madem. Teşekkürler. 💙
deletedmom945 Bebeminnie crocs kullanılmıyor mu peki deniz de havuzda bir bilginiz var mı? Gönlüm epey crocstan yana nedense. 🙈💙
deletedmom945 NekwaSultan igor bana da tam tersi sevimsiz gözüktü ya analı kızlı aynı renk crocs alacağım sanırım 🤣