edavyak Merhabalar oğlum 18 aylık 7 aydır yürüyor hiç parmak ucuna basmazdı bir kaç gündür bunu keşfetti parmak ucunda yürümeye başladı arada sırada endişelenmelimiyim böyle olan var mı aranızda
Emnemirr edavyak oğlumda 29 aylık 5-6 gündür başladı batta post açtım bende ishal sonrası oldu oğlumda ben ona yordum
demirboy edavyak tam o ayda benim oğlum da yapmaya başlamıştı hala arada yapıyor problem değil bence oğlumun gelişimi normal
edavyak Emnemirr geçmiş olsun yani sürekli değil ama sürekli de basmaya başlayabilir diye endişeleniyorum yeni öğrendiği için biraz daha bekleyeceğim doktor için ..
Emnemirr Üedavyak ben düzelt diye uyarıyorum uyarınca düzeliyor ayakkabı giyince yapmıyor evde çorapla yapıyor doktor takip edelim dedi sorun olacağını sanmıyorum ama bilinçli olmakta yarar var
edavyak demirboy kaç aylık şuanda bizdede gelişimsel bir problem yok ama şimdiye kadar yapmadığı için sebebini merak ediyorum umarım keşfettiği içindir
demirboy edavyak 27 aylık. Genel olarak normal yürüyor Araf’a parmağının ucuna basıyor. Tam da dediğiniz ayda başladı konuşması gelişimi gayet normal