Eylulmomm1 Merhabalar, Gaziantep için büyüme gelişim aylık devamlı takip için önerebileceğiniz, memnun olduğunuz doktor isimlerini ve hastaneleri yazar mısınz rica etsem
Fatmanrxx27 Eylulmomm1 merhaba Ayşe Demirçubuk 6 yoldur takipli hastasıyız cok memnunum çok evhamlı anne olmama rağmen beni rahatlatıyor
Helpmee Eylulmomm1 merhabalar ezgi altuntaş hüner mükemmel bir doktor kalyonda özel muayenehanesi var
Tgbygt Eylulmomm1 Gaziantep Liv hastanesi Mert Çakır çok iyi bir doktor ben daha önce medical parka gidiyordum ama artık Mert beyle devam ediyorum instadan da takip edebilirsiniz
Eylulmomm1 Fatmanrxx27 merhaba bende yine. Konukoğlu hastanesine gidiyordum orada 3 doktor değiştirdim fakat memnun kalmadm çoçugın kulagına boğazına bakıp gönderiyorlardı acaba sizinde böyle mi motor becerileri gelişimi beslenme kilo alım hızı yada oyun tavsiyeleri böyle bilgilendirmelerde bulunuyor mı acaba
Eylulmomm1 Tgbygt merhabalar bende Mert beyden randevu aldm ilk kez gidicm yinede bir fikir almak istedim mevcut doktorumu pek ilgili bulmuyorum bir kulak boğaz bakıp bırakıyordu ve neredeyse aynı parayı alıyordu umarım Mert beyden memnun kalırız motor gelişimi el becerileri oturma beslenme bu tür bilgilendirmeler yapıyor mu
Tgbygt Eylulmomm1 Evet her konuda size bilgi veriyor ve watsaptan soru sorduğunuzda hemen cevaplıyor yardımcı oluyor çok ilgili ben çok beğendim
Fatmanrxx27 Eylulmomm1 Ayşe hanıma gittiniz mi oradan ? Cok hastası var ve çok inceliyor zaten siz sormak istediğinizi sorunca asla aklınızda soru işareti bırakmıyor mesela ben arıyorum mesaj atıyorum Wp den cevap veriyor yani çok memnunum ben iki oğlum var ikisininde doktoru Ayşe Demirçubuk 🙏🌸
Fatmanrxx27 Eylulmomm1 Bende diğer çocuk doktorlarını oradan pek beğenemedim Ayşe hanımdan sonra hiç değiştirmedik
Cerenn1-- Eylulmomm1 kemal bayindirda Mehmet Fatih ozkuyucu var normalde o hastaneyi sevmem ama bu doktor o kadar ilgili ve bilgili ki iki saat bizimle konuştu yaşlı bir doktor öneririm çok memnun kaldım