ikikizannesi Kizlar oglum 2 aylik olacak ankarada ozel hastane dr onerisi istiyorum sizlerden birde ucret bilgisi lokal anestezi ile sunnet ettirecegim
Teemo07 ikikizannesi ben ürolog olan doktorun özel muayenehanesinde yaptırdım. Vedat Ali Canoğlu. Tabi geçen sene agustos da. Fiyatı 650 TL idi. Lokal yapıyor, ayrıca klemp yöntemiyle. Çok memnun kaldık. Sadece cok kalabalıktı o kadar.
Duygu0606 ikikizannesi Dr onursal bey yaptırdık ilgin tıp merkezinde cok memnun kaldım gayet ilgili 750 tl yaptrdk bir ay önce
cileklimilk ikikizannesi 13 aylıkken mamakta özel ilgin tıp merkezinde Onursal beyde yaptırdık çok çok memnun kaldık gözüm kapalı önerebilirim fiyatı da oldukça makul
ikikizannesi Zebe semt hic fark etmez iyi bir dr ilgili bir hastane ariyorum oglum rahat etsin sira falan bekleyip sikinti yasamak istemiyorum devlet hastanelerine hic bakmadim cok kalabalik malum kovit donemi oyuzden oglum icinde zorluk olmasin bnm icinde
Zebe ikikizannesi ben sincan sevgi polikliniğinde yaptırmıştım. Çok memnun kaldım. Hatta geçen hafta önerim üzerinde bir anne aynı yerde yaptırıp memnun kalmış 😌
miniksincapppp Merhaba bende yazın yaptırmıştım Dr Onursal Yıldıza çok memnun kaldım lokal yapıyor ve gerçekten ilgisi temizliği herşey gayet iyiydi sanırım ya 600 yada 650 TL yaptırdım tam hatırlayamadım
ssari1903 miniksincapppp merhaba bende dün fiyat aldım nakit 700 kart 850 dediler memnun kaldınız mı acaba çok duyuyorum ismini doktorun ama klemp mi dikiş mi çok kararsız kaldım
miniksincapppp ssari1903 klemp yöntemi yapıldı hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür zaten klemp çıktıktan sonra çok daha hızlı bir toparlama sürecine girdi sünnetten sonra oğlumda hiç bir acı hiç bir sıkıntı yaşamadık memnun kaldık