shawty Neyyysee ben gebeliğim de 2 doz biontech oldum doktorum önermişti bünyem hafif olduğu için biraz fazla ağrı ateş halsizlik olmuştu bende tabiki gebeliğin de etkisi vardı ama 3. Dozu olmadım Cesaret edemedim hala bende burada bekleyeyim 😌
AslanannesiAyse Neyyysee ben iki doz Sinovac yani Çin aşısı vuruldum Alman aşısı fena yapıyor diye korktuğum için ama buna rağmen 3.doz onu vuruldum kötü olmadım çok şükür şimdi eğer yeni aşı hakkı gelirse 4.doz turkovac olcam
irva Neyyysee 2 doz sinovac oldum daha da olmadım aşı valla.Olmayı da düşünmüyorum yeter 2 tane.Ardı arkası kesilmiyor dozların.😀
Dilaylaa 4 doz sinovac oldum covidi çok hafif atlattım , biontech olmadım bir miktar ağır diye diğerine göre , o zaman turkovac yoktu ama olsaydı da olmazdım sanırım .
Dilaylaa Neyyysee öyle işte 😅 benimde bünyem hassastır direk sinovac olun en güzeli . Covid atlatırken sadece koku kaybım oldu grip olsam o bile daha kötü ederdi heralde beni. 🤷 Aşılardan sonra öncede antikor testi yaptırdım arasında büyük fark vardı
Dilaylaa irva hatırlatma dozlarını olun ama ihmal etmeyin , bebeklerde bile normal aşılar doz doz oluyor öyle düşünün .
irva Dilaylaa Ya yeterli bu kadar bana.Sürekli yeni doz çıkıp duruyor.Hatırlatma dozunu olacaktım sonra içime sinmedi.İlk iki doz da direk gittim oldum.Ama hatırlatma dozunu nedense hiç olasım gelmiyor.