Aysunnnnnnn Bebeğim 36 haftalık doğdu şuan 4 aylık gelişimi normal . D vitamini pek kullanmadım doktor bugün bıngıldagi çok erken kapanmış d vitamini vermedigin için dedi böyle bişey yaşayan var mi
maysa-19 Aysunnnnnnn bıngıldak anne karnında bile kapanabiliyor.bide kapanma erken farkedilince damla ver yada verme diyorlar.suan unuttum d vitamin ne zamandan ne zamanaydi.ama şunu iyi biliyorum.kapanma durumunda kafa çevre ölçüsünü takip etmek lazım eğer onda sorun varsa yonlendiriyorlar
Ssmzsh Aysunnnnnnn bende kızımın 1 yaş kontrolünde doktor bıngıldak daha yumuşak D vitamini vermediğin için demişti. D vitamine başladım tekrar. Sadece 1 kaç ay kullanmamıştım hep veriyordum
annediyebiri Aysunnnnnnn bizimkide verme diyor kemikleşmeyi artırır diye ama ben başka doktora gittim 2 güne ver diyor bir başkası Sakın kesme her gün ver diyor 5 aylıkken kapandı
Aysunnnnnnn Busra2326 erken kapanması da beyin gelisimi durabiliyo yada şekil bozukluğu olur kafa küçük beden büyük vs gibi dedi korktum
Aysunnnnnnn maysa-19 bide d vitamini kapanması için diye biliyorum erken kapanmadigi için vermem daha mantıklı değil mi
maysa-19 Aysunnnnnnn unuttum ben kızım şuan üç yaşında .d vitamini ayları aklımdan uçmuş.erken kapandı dedi hemşire hemen çocuk doktoruna götürdüm oda endoktrine yönlendirdi orda kan verdik doktor anlattı böyle böyle diye kafa ölçüm takip edilsin anne karnında bile kapanıyor dedi.