Anne_gunlugu 14 aylik kızım 1 haftadır az ve sert kaka yapıyor yaparken zorlanıyor o kadar ıkınıyor ki çok yapıyor zannediyorum ama çok az.Heregun yapıyor ama bu kabızlık sayılır mi?Daha önce hiç fitil kullanmadım kullansam mi ?
maysa-19 Anne_gunlugu cokmu katı besleniyor.yapiyir ama zor yapıyorsa bence fitil çözüm değil beslenmesine dikkat et
Ruzgarinannesiiii Anne_gunlugu katı şeyler yediği içindir biraz çorba falan yedirin iyi gelir özellikle mecimek çorbası
maysa-19 Anne_gunlugu paket şeyler çok yiyormu oda yapıyor.karnina masaj yap bide bunlara dikkat et .fitil kullnasan bile böyle besleniyorsa gene olur.
Anne_gunlugu maysa-19 öyle paketli şeyler vermiyorum.mesela pilav makarna nohut fasulye böyle ev yemekleri yiyor ama çorba içeremiyorum
maysa-19 Anne_gunlugu bı çorba içmedi diye olmaz canım ya.eger bu kati zor devam ederse bence bı doktora götur.belki damla falan yazar.popoyu çok zorlarsa çatlak olur ozaman dahada zora düşersin.
maysa-19 Anne_gunlugu bizde kabızlık vardı.sonra gaz çıkarirken bile ağlardı.megerse popoda çatlak olmuş ondan agliyormus.bu bahsettiğin gibi katı zor yapma olayida malsef bisküvi yada paket gıda yediğinde olurdu.dedigin gibi pilav yer su içer ama bı çorba yemez benimkide haliyle arada oluyor ama devamlı değil arada olur