Ruzgarinannesiiii Kızar başlıkta ki gibi sizde de öyle mi ya 😳 soğan kabuğu kaynatıp içmek bebek mi düşürür
Kelebek1407 Ruzgarinannesiiii Yıllar önce bir tanıdığım kaza ile hamile kalınca bu dediğinizi yapmıştı düşşün diye.
Ruzgarinannesiiii Bozzzzy bilmiyorum ki benim de hiç bir bilgim yok bilsigi olan anneler yazsa da hataya düşmeyelim
Ruzgarinannesiiii Bozzzzy aynen öyle valla çünkü hamilelik Şüphesi var bende ve ben demin biraz içtim ama hamilelik kesin değil çünkü adetim 5 gündür gecikmiş ama bu oluyordu gecikme fln bilmiyorum kafamda deli sorular
Bitikmomi Ruzgarinannesiiii hamilelik şüpheniz varsa adet olmak içim bişeyler yapmak yerine keşke önce test yapsaydınız. Allah korusun bile bile lades yani
Ruzgarinannesiiii otose_san aynen bende adet söktürücü diye biliyorum ama ben adet olmak için içtim 🤦 ya hamileysem onu düşünemedim ya 🤦🤦
otose_san Ruzgarinannesiiii inşallah bi şey olmayacaktır. Bilmeden bende içmiştim, sorun olmamıştı o zaman ama nette bimiey demek zor
Ruzgarinannesiiii Bozzzzy içmem bı daha ya ama hamile de kalmak istemiyorum açıkçası hayatımda kurulu bı düzen yok ve 1 yaşında oğlum var zaten erken dhaa ama varsa da elimden bişi gelmez o da bı can 🥺