Luna1 Bebeğim 35 günlük pusetten düştü kafatasında kırık oluştu entübe şekilde yoğun bakımda 4. Günü daha önce yaşayan var mı ? Dualarınızı bekliyorum🙏🏼
Nisan123_ Luna1 Allah şafi ismiyle şifa versin en yakın zamanda sağlığına kavuşsun, sizlere bağışlasın inşallah 🤲🤲 bilgim yok fakat post üstte kalsin
baloglusss Luna1 rabbim şifa versin inşallah bende bebeğim 52 günlükken pusetten düşürdüm hala merdivenlerden inerken korkuyorum travma oluştu allahım sabır versin bizim kusma falan olmayınca akşam eve yollamışlardı inşallah sizde çıkarsınız sorunsuz 🙏🏻
Luna1 baloglusss bizde de kusma olmadı ama kırık ve kanama olunca tedaviye başlandı Allah razı olsun 🙏🏼
esrefiMahlukatAnasi Luna1 Allahım kalıcı acil tam şifalar versin. İnşallah hemencecik toparlar, hemencecik döner annesinin yanına. Dua edeceğim.
Srpslk Luna1 rabbim şifa versin icim gitti okuyunca. Bizide haberdar edin iyi haberlerini yazın buraya inşallah
Seatib Luna1 Allah şifa versin inşallah . 10 günlükken kucağımdan düştü kanepeden tepe takla. MR çekildi bir şey çıkmadı çok şükür. İnşallah sizde yavrunuzu kucağınıza alırsınız hemen kavuşursunuz.
Mercimek_Alp Luna1 Rabbim şifa versin insallah duzelir sag salim yaniniza doner cok cok gecmis olsun. Iyi haberlerinizi bekliyoruz insallah😔🙏🤍