Bozzzzy 2,5 yaşında oğlum sürekli dibimde sürekli anne anne sürekli bir mızmızlık ya artık beynime kan fışkırıyor 🤪🤪🤪 bu durumu yaşayıp çözümü bulan var mı
Gizeemm Bozzzzy benim oğlum 17 aylık aynısı ve asla bişey yaptırmıyo sabit oturcm ne yemk ne temizlik ne kafamı dagıtm hobi edinim yok biraz spor yapım benide kucana al asla bişey yapamıyorum delircm 😭😭😅
Ozge_AyazEfee Nuku Anne hadi gel oyun oynayalım, anne sen tuvaletini yaparken ben kapıya baksam sana bakmasam olur mu, anne nereye gidiyorsun, anne yanıma gelsene.. 4 yaş 🧸
Yusufum02 Bozzzzy bu yazmak için girdim ve siz yazmışsınız 21 aylık aynı öyle babasını takmıyor bni nereye o oraya 🤪artık gına geldi lavaboya gidemıyorum ya ishal olma hakkım bile yok afadersiniz 🙄
Yusufum02 Bozzzzy ahhha😂ama işte o yine kolay ishal zor yA uzun kalıyyorsun kapıda ağlıyor ağlıyor ağlıyor artık utanıyor insanlar komşulardan
2papatya Bozzzzy geçen gün bunun için ağladım sinirlerim yıprandı sanırım. 20 aylık İkiz kızlarım her daim dibimde ne beraber ne de oyuncakla oynamıyolar kucağımda oturup saçımı başımı yolmak istiyolar tuvalete gitmeme bile izin yok
Zeytin_gozlum Bozzzzy aynı yaşta kızım var sürekli dibimde ben nereye o oraya 😅 bir hafta sonra doğumum var daha erken dogmadığı için şükrediyorum çünkü sürekli kucakta ve karnımın üstünde 🤦😅
Bozzzzy Zeytin_gozlum ahhhh Allah yardımcın olsun canım ben şuan 2. Çocuk düşünemezken sen doğuracaksın 😪
Yusufum02 Ozge_AyazEfee yaaa bu bni üzdü bnm umudum büyüdüğü zmn geçmesi siz 4 yastan bahsedıyorsunuz😮🥲
Ozge_AyazEfee Yusufum02 Ama sizinle öyle tatlı sohbet edecek ki onunla geçirdiğiniz her an çok kıymetli, zevkli ve kaliteli olacak 🥰 yani kısacası artık evinizde bir arkadaşınız olmuş olacak 🕊️
ikikizannesi Bozzzzy bende ondan iki tane var 🤷🏼♀️😂😩 arada cinnet geliyo bide dogurdum yeni 1 bucuk aylik beterin beteri var canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin cocuklar hep ayni
Yusufum02 Ozge_AyazEfee ya heyecanla bekliyorum tatlı sohbetlerimizi ama şöyle bir şey ama konuştuğunuz zmn sizi anlıyor dimi atıyorum oğlum babanın yanında kal bnm bir işim var halledeyim gelırım veya anneannenin yanın da kal gibisinden