Klymeneninatlasi Kızlar malum oyuncaklar çok pil tüketiyor ve fiyatları uçmuş gitmiş. Bende pil şark etme makinesi alayım dedim ama karar veremedim. Bir tane buldum link atayım ama sizin kullandığınız varsa onlarada bakabilirim yada bunu kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim. Fotoğraf atamadığım için link atacağım umarım sorun olmaz. https://www.hepsiburada.com/duracell-cef-14-sarj-aleti-2-ser-adet-aa-ve-aaa-pil-p-HBV000005N4V0?gbraid=0AAAAADOiRoZHoB3xpguQWlPPxkslPhF4z&magaza=Hepsiburada&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6803.shop.nelk.ofis-kırtasiye-ssc&isFashion=true&gbraid=0AAAAADOiRoZHoB3xpguQWlPPxkslPhF4z&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMIirSn0sus9QIVArp3Ch2NMgH9EAQYASABEgKq2PD_BwE&gclsrc=aw.ds#reviews
BuzluKahve Klymeneninatlasi sarj aleti alınca bir sürü de şarj edilebilir pil almak gerekiyor. Aslı astarını geçiyor o zaman.
ZMK Klymeneninatlasi her pil şarj edilemiyor bunun içinde şarj edilebilir pil olması gerek onlarda pahalı diye biliyorum makineyi alıyorsanız pillerinizde almanız gerek
Klymeneninatlasi Lilasever1 sadece kendi markasını mı şarj ediyor yoksa bu tipte ki tğm pilleri şarj ediyor mu acaba ☺️
Klymeneninatlasi BuzluKahve kendi markasının aynı modellerini şarj ediyor yazmış işte bende ondan emin olamadım sormak istedim bir 🤷🏻♀️
BuzluKahve Klymeneninatlasi Şarj edilebilir özelliği olması gerek pilin. Kendi markası da olsa olmaz. Bende 2 tane var, biri Phillips biri Varta.