Lulemom Sanırım muza alerjis var. Kızarıklıklar var vücudunda. Bi geçiyo bi tekrar oluyo. Bide ishal oldu. Doktora götürmem gerekir mi. Mesaj attım ama cevap vermedi hala doktor. Napmam gerek
ErkekkAnnesii Lulemom tabi götürün alerjisi varsa neye alerji olduğunu anlarsınız ilerlemeden kızarıklıkların sebebini öğrenirsiniz ishalide kesilmiş olur
nurfur Lulemom evet hemen goturun bana doktor ishal olunca hemen getir serum takalim demisti aksi halde ölüme bile sebebiyet verir dedi. Su kaybı oldugundan .
momma Lulemom eğer kendi doktorunuz alerji doktoruna yönledirirse derya ufuk altıntaş var ona götürebilirsiniz reşatbeyde çın çın varya onun yanında yeri. Benim kendi kadın doğumcumun eşiydi bizimde süt alerjimiz olduğu için götürmüştük. İyi haberler alırsın umarım 🙏🏻💐
pogacayanakli_aylamm Lulemom maflor damla kullanin isterseniz eczaneye sorup yeni doganda kullaniluyor.
Lulemom momma çok yedirmişim ondan olmuş 🙊 başkente götürdüm. Tahlil verdik temiz çıktı. Çok verdiğin için alerjik reaksiyon göstermiş dedi. 🙊 alerji testi ücreti ne kadar acaba orda
momma Lulemom oh neyse ki çok sevindim alerjiden çektiğimi ben bilirim çünkü😫 600 Muayene ücreti 300de test ücretiydi