Mehmetmirza Burcuasya benimki zaten aşırı mız mız huysuz bir çocuk o konuda asla zorlanmıyorum alıştım 😂 ama uyku konusu ciddi atak biter bitmez uyku eğitimi vericem
Mehmetmirza Hamza5353 hoşbuldum 😂😂 vallahi geçer gider de ben artık nasıl bir ben ölürüm orası muamma 😂
Angel00 Mehmetmirza e tamam gözler gidiyor uyku var ama ağlamak daha cazip geliyor kızıma meme de de ağlıyor 😪
SenaNil Buradaki anneler saat 7 de yatiyor. Aksam ama yarimm saat sonra uyanıyor tekrar uyutup devam etmeli miyim gece uykusuna yoksa emzirip mi uyutmaliyim?
Mehmetmirza SenaNil uuutmadan önce emziriyorum ben aç olmadigindan eminse. Tekrar uyutuyorum emzirmeden . Uyansa bile odadan dışarı asla çıkartmiyorum uyku vakti olduğunu biliyor artık
umayy34 Mehmetmirza 3.ay 3 gunluguz bizimde duzenimiz tersine dondu gunduz uyuyor geceleri surekli uyaniyor 🤔
Eymenefe24 Mehmetmirza kesinlikle al bendende o kdar emzik veriyorum düşüyo tekrar kalk yine veriyorum düşürüyo tekrar kalk sabaha kadar böyle 😄
Eymenefe24 Mehmetmirza ben mümkün olduğunca ışıkları açmamaya çalışıyorum yoksa oynayalım konuşalım istiyo 😄😄
NTS1 Eymenefe24 biz de 4 ay 19 günlüğüz aynı sekilde gece hep uyanıyor atak bitmiş gösteriyo oysaki gerileme mi oldu diye cok uzuldum
Heyecandorukta Mehmetmirza gunduz o 1.5 saati uyumayan da var. Benim oglum 35 gun boyunca gece gunduz 15dkda bir uyanmisti. Geciyor merak etmeyin.
Mehmetmirza SenaNil yani benim oğlumda uyanıyor yarım saatte bir falan gidip tekrar uyutuyorum .uyku saati 7 en geç 8 olsun diye düşündüğüm için bu şekilde yapıyorum farklı yapanlar illaki vardır bebeğinizin ve sizin durumunuza göre sekillendirebilirsinjz