Deletedmom6262 Kızlar doktorum 5 ayda menenjit aşısını yapacaz dedi nette 9 ay sonrası diyor kafam karıştı ve doktor 2 cesitini gösterdi bilgi verirmisiniz eczaneden mi alcam fiyatları nasıl 2 sini da yaptircakmiyim
bireylul Deletedmom6262 ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi biz aylık kontrollerde yaptırıyoruz dr vuruyor hastanede mevcut aşılar zaten
birkupalatte Deletedmom6262 Biz 3. ayda başladık. 3 doz bexero 1 doz nimerix olacak. Martta olacak 2. dozu. En son 570 lira mı neydi zam gelmiştir ama
Purple13 Deletedmom6262 her doktorun takvimi değişiyor. 2 tane menenjit var ayına göre dozları artıyor. Nimenrix ve bexero 2 farklı aşı biri a biri b tipi. Doktorumuz nimenrix aşısını 12. Ayında tek doz şeklinde bexeroyu 3 doz şeklinde yazdı. Dediğimin gibi dozlar aya göre değişiyor
Bbmomy Geçen doktoruma sordum istersen şimdi 4 doz yaptır istersen 2 yaşından sonra tek doz dedi bana kalırsa sonra yaptır ekstra para verme dedi
bireylul Bbmomy ama iki yaşına kadar o virüsle karşılaşmaması gerekiyor bebeğin bunu da göz önünde bulundurmak lazım
Yaduuu Deletedmom6262 bizim drumuz 3-5 ve 13. Ay için hem nimenrix hem de bexsero olarak asi takvimini oluşturdu. İkisine 900 TL ödedik .
Denizzz88 Deletedmom6262 bizim doktorumuz kendi planladı aşıyı 7 ve 9. aylarda bexsero olanı yaptı 3.doz da 1 yaşında olucak. 13. ayda da nimenrix yapacak hastane değil bizimki özel doktor o yüzden hepsinin fiyatları aynı mı oluyor bilmiyorum ama bizimkinin 500 520 lira gibi bi fiyatı vardı her doz için ayrı veriliyor tabi biz daha 2 doz olduk
Bbmomy Deletedmom6262 doktorumuz özelde öyle dedi dediğim gibi markadan markaya değişiyor yapılma zamanı 😊
Muges4 Deletedmom6262 her doktorun planlaması farklı oluyor canım. Biz ilk dozu 3.ayda olduk. Kalan 2 dozuda 5 ve 13.aylarda olacağız