Ikizlercan Sevgili arkadaslar 9 gunluk ikizlerim var.sutum yavas yavas geldi ama tabi yetmiyor ikisine de ben de mama takviyesi yapiyorum.Kafam allak bullak kac saat arayla kac ml vermeliyim diye? Aralarda emziriyorum da tabi.
momoftwinsss Ikizlercan benim doktorum emzirdiktenn sonra doyana kadar mama ver dedi. yani 60la doyuyorsa 60, 120 ile doyuyorlarsa 120. bende ilk haftalarda mama verdim gunde bir kez 30 cc ikisine de ama sonra gerek duymadım içmediler cunku. bol bol emzirerek sutunuzu artırabilirsiniz. zaman tutmadan her uyanık anlarında. zor tabi ama 😁
hanifedog 2 saatte bir emzirip sonra doymazlarsa mama verebilirsiniz. golden goat kabızlık yapıyor bir süre sonra prebiyotik lif filan da yok içinde. conformil verseniz daha rahat ederler aslında, ya da normal aptamil
sbldmr123 [bilinmeyen] 9 günlüklerse bol bol emzirip memenin arkasından deneyin mamayı. Aslında direk normal aptamil kullansanız en güzeli.
kiliclar [bilinmeyen] 3 saat arayla 60 cc verebilirsin canım emziriyorsunda ben mama olarak aptamil önereyim sana anne sütüne benzer bende de az süt vardı bu mamadan başlamıştım hiç yadırgamadan ikisinden de içti