zeynosunannesii Anneler bebekleriniz kaçıncı ayda döndü ve nasıl yardımcı oldunuz biraz yardım eder misiniz?
-eylull- zeynosunannesii 3.5 ayda yan dönmeler başladı 4. Ayda ilk olarak yüz üstünden sırt üstüne döndü bir kaç hafta sonrada sırt üstünden yüz üstüne
Mericcc zeynosunannesii yüzüstü durmayı hiç sevmiyordu biraz ona zorladım ben de karşısına geçtim şarkı söyledim vs dikkatini çekecek şeyleri yanlara koydum onlara uzanmak için o kasları calistirmaya başlıyor zaten 5 aylıkken fırfır dönüyordu 😂
1Beybiletto zeynosunannesii 3. Ayda yan dönmeye başladık yüzüstü düşüyor ama dönüp kurtulamıyor çığlık atıyor alkol beni kurtar diye🤪😅😅😅
Yoruldum zeynosunannesii 5 aylıkken döndü sağdan sola 5.5 ayda yüz üstü döndü şimdi 6 aylın hala yüz üstü dönüyor
zeynosunannesii -eylull- bizim kızda yan donuyordu artık durdu 4 aylık olmak üzere bakalım. Henüz bişey yok
zeynosunannesii Htcdrn Demekki tam olarak daha vaktimiz var her bebek başka oluyor ama bizim başladı çabaladı sonra bıraktı pekişmedi öyle kaldı
zeynosunannesii Mericcc bende yapıyorum bir kac saniye belki anca dikkatini veriyor bana sonra ellerini yiyor cabalamiyor yardım ediyorum ama daha vakti var belliki
-eylull- zeynosunannesii bizimkide mesale bir kez döndü sonra korktu heralde ilk dönüşünden 2 hafta sonra devam etti dönmelere her bebek farklıdır şuan 5 aylık kollarıyla destekli emekleme çabasında ama tam anlamıyla emekleme ne zaman olur belirsiz🤷🏻♀️
zeynosunannesii Yoruldum demekki bizim daha zamanımız var. Çünkü çok bir çabası yok bizim kızın anca elini yiyor
zeynosunannesii MatmazelDeniz bizde ona yeni basladik yere koyuyorum ama hep elini yiyor inşallah aliscak gerçi gelişim basamakları zamanı gelince kendiliğinden oluyor ama insan merak ediyor
DoraKizimm zeynosunannesii 5 ay 19 günlük kızım daha iki üç gündür dönüyor. Yarım dönüyordu daha önce
zeynosunannesii DoraKizimm Bebeklerin herşeyi kurulu zamanı gelince oluyor ama biz özellikle yeni anneler doğduğunda iki dil bilsin bekliyoruz nerdeyse☺️bizimkinde hiç ses soluk olmayınca merak ettim
DoraKizimm zeynosunannesii Kac aylık bebeğin? Çocuk gelişimi uzmanıyım ben bile ara ara endişeleniyorum normal olduğunu bildiğim şeylere. Terzi kendi söküğünü dikemezmis ya bu da annelik işte🙃