saresmami Hanimlar bugün ocean vitaminlerinw baslicam kizimin 4bucuk aylik d vitamini spray microfer damla Nasil vermem gerekiyor? Günde kac kere kac damla?
Aayse32 saresmami 3 aylık bebeğim 6 ay olana kadar 1 damla günlük dedi eczacı acaba bi yanlışlık mı var?
Sedefe saresmami demir damlasını kilosuna göre kullanıyorsun benim oğlum 8 kilo 8 damla veriyorum canım
saresmami Mericcc mantikli ama benim bildigim 1 yasa kadar 400iu günlük doz. Fazlasi zarar diye biliyorum
Sedefe saresmami 7 verebilirsin bizde ilk başladığımızda da oğlum 5.500dü doktor bana 6 verebilirsin demişti
Aslin saresmami ocean damla hesabı olarak değilde ml olarak veriyorsun diye biliyorum içerisinde ki çubuk 0.5 ml ben ondan iki veriyorum 1 ml yapıyor.
Gizem2312 saresmami oceanı damla hesabıyla değil ml hesabıyla vermwk gerekiyor. 1 ml veriliyor. Zaten içinde göstergesi var ondan iki tane veriyosunuz
Gizem2312 saresmami benimki de 4,5 aylık hem doktorum hem eczacım bu şekilde vermemi söyledi. Yine de siz bilirsiniz. Hem soru sorup hem de cevap beğenmiyosunuz.