Damlardd Kızlar özel bölgemde şiddettli bi kaşıntı var dr gitmiştim bi krem verdi ama çokta fayda etmiyo şuanda randevu yok gidemiyorum acaba başına gelen varmı nasıl geçer bu lütfeen yazın günlük yaşantım çekilmez hale geldi
Saripapatyammm Damlardd Kaşımayın. Mantar sanirim. Aci ve baharatli tuketmeyin bir sure. Travazol hafifletiyor. Islak birakmayin. Mumkunse ic camasirsiz ev elbisesi ile gezin.
Reyna Damlardd mantar oluyosundur mutlaka doktora git sadece kremle olacak iş değil zaten içininde temzlenmesi lazım fitil felan vermeli
Babybus_ Damlardd ahh Allah kimseye yasatmasin gitmedigim doktor kalmadii en sonunda aglaya aglaya acile gitmistim ordaki doktor bir alerji kaşıntı kremi verdi o geçirdi birde kaşıntı iğnesi vurdu
Balkupum2505 Damlardd bende de bi ara acayip kasinti vardi saglik ocagi fitil vermisti gece yatarken uyguladm ondan sonra gecti cok sukir hic olmadi. Isterseniz aile hekiminize fitil istediginizi söyleyin o uygun olqni verecektir gecmis olsun
Dilaylaa Mantar olabilirsiniz, fitil felan kullanmanız gerekiyor bende yaşamıştım , başka bir doktora gidin bari . Enfeksiyon da olabilir . Doktor bilir
ArdicEge Damlardd elma sirkesi rahatlatır biraz pamuğa damlatıp sürebilirsiniz, kuru tutun nemli kalmasın. Mantar olmuş doktora danışın
1Beybiletto Damlardd batikonu sıcak suya damlatin onunla silin yada sıcak suda legenin içine oturun batikonda damlatin suya 10 veya 15 dk o kadar iyi geliyor ki anlatamam birde soğuk su kullanmayın geçene kadar
berna_demir Damlardd hastane için randevu bulamıyorsanız sağlık ocağına da gidebilirsiniz yüksek ihtimal kaşıntı varsa mantardır 😔 çok geçmiş olsun
Prensprensesannesiiii Damlardd canım aynı şekilde bende acayip kötü olmuş her tarafını mantar sarmış doktor bana trosid verdi hiç bir şeyim kalmadı az az oluyor
Sevilayebrar Damlardd sirkeli su birebir 👌🏻 Aynısını bende yasamıştım 1 su bardagı sirkeyi normal 2,5 litrelik suyla seyrelt her tuvalet ihtiyacında yada kasıntı oldugunda yıka 2 gün içinde tertemiz bitiriyo
Sedefe Damlardd kuru tutmaya çalışın günlük ped kullanıp sık sık değiştirin iç çamaşırlarınızı ütüleyin yumuşatıcı kullanmayın gece iç çamaşırınızı çıkarıp hava almasını sağlayın
Ygtaras Damlardd günlük ped kullanma, travazol 2 saatte bir sür. İç çamaşırını her gün değiştir, sürekli kuru tut gecer.
eceunverkanra Damlardd Muhtemelen mantar oldunuz illet bir seydir cok gecmis olsun. Probiyotik fitiller var onlardan alabilirsiniz ya da agiz yoluyla hap seklinde de kullanabilirsiniz o cok guzel toparliyor oradaki florayi. Bir de ben anam babam usulu elma sirkesiyle temizlik yapardim cok yanardi ama iyi gelirdi onu da deneyebilirsiniz. Biraz daha gecmezse muhakkak kadin dogum uzmanina gidin derim tekrar cok gecmis olsun🌸
Selinbam Damlardd elma yada üxüm faketmez sirkeyle suyu yarıyarıya karıştırın günde 3 kez şap şap yıksyın durulamsyın 1 günde hafifliyor ben öyle atlattım