ikikoalaanasi kızımın ayağında iki gündür böyle bir şey var kaşınıyor. Bu kadar değildi iyice yayılıyor, diğer ayağınada geçmiş kaşıyıp duruyor. Bu ne olabilirki başına gelen ve bilgisi olan var mı 😥
maysa-19 ikikoalaanasi ayakkabı giyiyormu.ne kadarlık bilmiyorum.ya ayakkabı vurmuş yada mantar.kasiyorsa mantar büyük ihtimal bence bı sağlık ocağına gotur
ArdicEge ikikoalaanasi mantara benziyor, kreşe falan mı gidiyor? Ya da ayağı sürekli nemli ve sıcak kalıyorsa ondanda olur. Doktora götürün en iyisi, gecmis olsun🙏🏻
ikikoalaanasi MeryeminAnnsi bende ilk başta öyle sandım ama bugün diğer ayağıda aynı şekilde başlamış kabarmaya ve kızarmaya
ikikoalaanasi maysa-19 2,5 yaşında kızım şimdi siz söylediniz ve bana dank etti. Eşimin ayağında mantar vardı. Ayakkabılarını bazen evin içinde giyip gezmeye çalışıyordu. Oradan geçmiş olabilir değil mi 😥
maysa-19 ikikoalaanasi mantar bulaşıcı hatta bebeğin ayagindada o sarı kısımdan sanki baş parmağa atmış.o sarida iltihap ve o kaşıntı yapıyor bence.ondan kaşınıyor
ikikoalaanasi maysa-19 MeryeminAnnsi hiç aklıma gelmedi bu durum ya gelseydi giydirmezdim 🤦♀️ Götüreyim hemen teşekkür ediyorum
ikikoalaanasi Sevimliayicik teşekkür ederim 🙏 sağlık ocağına götüreceğim bugün. Yayıldı zaten iki gündür bu kadar değildi
ikikoalaanasi ArdicEge eşimin ayağında mantar vardı ayakkabılarını giyiyordu ondan bulaştı sanırım 😕 teşekkür ediyorum ☺️