mrv5556 Kızlar fransiz pasaport ve kimlik için fotoğraf lazım 3.5× 4.5 formatında. Her fotoğrafçı çeker mi bunu bilgisi olan var mı. Burda çekilen fotoğraflar büyük olduğu için kabul olmuyor.
Reyna mrv5556 evet çeker tabii ölçüyü ayarlamak onun elinde söyleyeceksiniz ölçüsünü yapacak yani benim annem fotoğrafçı onlar öyle çalışıyor ölçü ayarlamak çok kolay
mrv5556 Emeel yaa kötü olmuş. Hangi evraklar eksikti acaba. Ben bugün aradım randevu aldım sonunda dosya tamam dediler. Ama çok ugrastirdilar.
Emeel mrv5556 şöyle söyliyim fransız nikah lazımmış çok yanlış anlattılar zaten telefona doğru düzgün bakan bile yoktu öyle söylim bide benim doğum kağıdımın orijinalini istemişler hiç bir şekilde belirtmemişlerdi orada öğrendik malesef
mrv5556 Emeel hmm. Biz hepsini aynı anda yolladık. Fransiz evlilik cüzdanı için cocugun acte de naissance . Acte de mariage kimlik pasaport için. Herseyi hazırlamışlar kimlik için de rdv aldim hepsini gidince halledicez inşallah. Umarım sizde halledersiniz. Biz 1 yıldır uğraşıyoruz nerdeyse geçen sene rdv almiyorlardi pandemi nedeniyle. Sonra rasinma işi eşimin görevi çıktı kaldık bu vakte. 20 aylık olcak oğlum nerdeyse düşün artık. Bidaha çocuk yapsam kesin fransa da doğum yaparım artık.
Emeel mrv5556 al bendede okadar çok pişman oldum orda doğum yapmadığım için. Evrakları nasıl gönderdinizki ? Oraya gidince verilmiyormu ? Gönderme hakkınız varmı
mrv5556 Emeel tercumana gönderilecek kağıtlar vardı ankara da tercuman bulduk o tercüme edilecekleri etti sonra yolladı. . Ankara dan da mail geldi. Bende arayıp randevu aldım en son . Ama çok sinir bozucu .
Emeel mrv5556 evet size tavsiyem tekrar arayın eksikleri sorun. Oraya gidince çok gıcıklık yapıyorlar ben 10 saatlik yol gittim kucağımda 6 aylık bebeğimle hiç yardımcı olmadılar
mrv5556 Emeel ben sordum ikametgah belgesi ve 3.5×4.5 foto istiyorlar bide. Gerisi zaten var . Ben bide oğluma hem kendi soyadımı hemde eşimin soyadını verdim kimliğinde ikisi de yazacak .sende mi öyle yaptın yoksa tek soyad mi
Emeel mrv5556 eşimin soyadı var sadece türk kimliğinde değiştirmem herhalde ama mantıklı olmuş . Siz konsoloslukta fransız nikahı kıydınızmı peki ?
mrv5556 Emeel bizimde Türk kimliğinde eşimin soyadi var fransiz kimliğine iki soyad . Ben nüfustan evlilik bildirimi formları falan aldım gönderdim onlar hazırladılar fransiz evlilik cüzdanını. Gitmedim onun için.
Emeel mrv5556 nikah kıymanıza gerek duymadılarmı ? Sizin eşiniz Fransa doğumlu ozaman. Benim eşim türk vatandaşı
mrv5556 Emeel benim eşim de Türk vatandaşı. Nikah kiymadik ekstradan. Transcription du mariage yaptık belgeleri gönderipte onlar hazırladılar.