1armintosannesi Bebeğim beş gün sonra 3 aylık olacak aldığım kanguruda üç aydan itibaren kullanılır yazıyor ama oturur vaziyete çok geldiği için korkuyorum. Aranızda kullanan var mı bu şekilde?
Kuzeymiram 1armintosannesi ergonomik kaguru M kangurumu aldiniz . Bende ondan aldim 2 kere kullandim dahada kullanmadim cuniu bacaklari cok aciliyor kiyamadim suan 4 bucuk aylik
Umaybebek 1armintosannesi yenidoğan dan itibaren kullandım çok memnun kaldım size tavsiyem bebeğin bacakları m şeklinde olduğu ve bel desteğinin bulunduğu bir kanguru seçin ki hem bebeğiniz hemde siz zorlamayın.
-erCansu- 1armintosannesi kanguru seçimi önemli burda mutlaka bacakları m seklinde olmadı aşagı dogru düz durmamalı yani yoksa kanguru candır herseydır 🤣
zbydeasel 1armintosannesi ben 40 günlükten beri kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadık hala da kullanıyorum uykuya geçişi bile kanguru pozisyonunda
Kuzeymiram Umaybebek benimkide m kanguru bebek 4 ay 20 gunluk ama bacagi cok ayrik duruyor kanguru icinde bu normalmi ya korkuyorum kalcasina bisey olcak bacagi acicak diye
1armintosannesi zbydeasel bende uykuya geçişlerde kullanmaya başladım çabuk uyuyor ama alışkanlık yapıp hep onu ister diye de korkuyorum açıkçası sallamaktan iyidir diye de düşünmüyor değilim
Yasoo96 M şeklinde duracak şekilde kullanıyorum. Okadar rahat ki. Bebek icin de benim icin de. Oglumla bi yere gittigimde 10-15dkya uyuyor icinde. Rahat ediyor
Kuzeymiram Yasoo96 benim bebegim 4 ay 20 gunluk kangurusu m seklinde duruyor icine koyunca yani bacaklari baya ayriliyor zarari degilmi acaba kalcasi falan cikar diye korkuyorum