kirmizibasliklikiz_ Ftmagull suda pisiriyorum sonra icine muz veya avokado pekmez peynir zeytin ezmesi ceviz katip veriyorum 😁
NazliHilal Ftmagull ben yulaf ezmesi ile olan tüm tarifleri denedim ama bebeğim hiç sevmedi, zaten iştahsız bir bebek ne yapsam zorla yiyor :(
kirmizibasliklikiz_ Mefeannesi ozellikle bebek için bir sey almadim etinin lifalif olanindan yapiyorum oyle surekli yaptığım bir sey degil zaten oyle arada yaparsam ondan yapiyorum 😊
Mefeannesi kirmizibasliklikiz_ bendede o var ben kullanıyorum 😀😀 bebeğe olurmu acbaa ki onu rondodan un haline mi getiriyosun acaba benmki hafif iri
kirmizibasliklikiz_ Mefeannesi valla kullaniyorum ben 😁 yok hayir direkt su da pisiriyorum yumusak oluyor zaten icine de meyve peynir falan koyuyorum gayet lezzetli yiyorlar 😁
ikizlerinannesi2985 Ftmagull suda pişiriyorum. İçine peynir, yumurta sarısı, muz ve pekmez koyuyorum. Öyle yediriyorum
Deletedmom8453 Muz süt (isteyen yoğurtla da yapabilir) hurma, yoksa bal, yoksa pekmez, ceviz, bir kaşık yulaf blenderdan geçirip veriyorum
kuzey-21 Ftmagull yulafı suda pişiriyorum sonra meyve ezip karışım yapıyorum üstüne pekmez falan döküyorum. Ama bebeğim sevmedi yine de bende sevmedim tadı kötü 😂