Bozzzzy Kızlar büyüğü anaokuluna gitmesine rağmen yine de zorlanıyor musunuz? Yoksa daha bir kolaylık mı oluyor?
Tazeanne0134 Bozzzzy valla bacı benim oğlum 25 aylık 2.ye de 26+1 haftalık hamileyim baya zorlanıyorum doğunca ne olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
ikikoalaanasi Bozzzzy kızım 2,5 yaşında oğlumda 6 aylık. Kızım okula başladığında hiç zorlanmayacağım sanırım en iyi yönü bu 🤭
2-cocuklu-hayat Bozzzzy Benimde büyüğüm anaokuluna gidiyor küçüğüm 3 aylık olmak üzere ve baya zor oluyor okulada ben götürüp getiriyorum koşturmacalı bi hayatımız var hamdolsun 😊
ttugceymenn Bozzzzy Okul olmasaydı ne yapardım bilmiyorum iyi ki var 😅 çevreme diyorum büyük okula gitmeden ikiyi yapmayın 🤭
Tazeanne0134 Bozzzzy hayır canım bu pandemi döneminde istemedim bide benim bulunduğum yer biraz merkeze falan uzak
1234___ Kaç aylık eğer büyükse sıkılabilir Benim 3 tanesi okula gidiyor en küçüğüm tek evde kalıyor o da daha küçük olduğu için fazla sıkılmıyor
Bozzzzy 1234___ daha bebek yok canım kafamda kuruyorum acaba kolay olur mu diye oğlum kreşe gittiğinde 😁😁😁
AgentMom Bozzzzy benim büyükler okula gidince kızım yolunu gözlüyor. Ama daha kolay oluyor. Sabah 9-5 okuldalar, kızımla beraber vakit geçiriyoruz , abiler gelince de onlarla vakit geçirir. Evde düzeni oturtunca da işler daha kolay oluyor
ttugceymenn Bozzzzy Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda benim oğlum 6 yaşına girmek üzere kızım 2.5 aylık :) oğlum kendi isteyene kadar yapmadım kardeş 🤭
Stress Bozzzzy 1. Sınıf olduğu için oğlum ayrı bir ilgi istiyor doğal olarak çünkü okuma yazma öğreniyor diğer kardeş abiye ödev yaptırmaz kitap okutmaz kendisine ait bir ilgi ister abisinin ödevlerini boyamak ister yada yırtmak ister hadi bunları geçtim daha ev ile de ilgilenmek gerekiyor yemek temizlik daha zor banada diyorlar ki 2. Sınıf çok zor senin iş daha zor diyorlar Allah’ım kolaylık versin hepimize 🥴😁