GizemAslan Kızlar akülü araba almak istiyorum kullandığınız memnun kaldığınız kalmadığınız özellikler varsa yazabilir misiniz 😍
Aka2020 GizemAslan pilsan tery berry aldık geçen yıl sadece bi kere sürebildi yaz bittiği için. Memnun kalmadığım tek şey freni çok sert. Aniden duruyo boynu geriye savruluyor. Görünüşü güzel oğlum baya sevdi
Eminos GizemAslan almadim alaam sitede cocuklar akulu arabanin tepesinden inmeyecekler cunku baska arabalara oyle yaptilar goruyorum haftasonlari hava guzel oldukca trafik parkina goturduk orda15-20 dk binince hevesini aliyor hemde etkinlik oluyor bize
doga112 GizemAslan 12 voltluklar çok hızlı çocuklar korkuyor 6 v olanlar yeterli bence. Pilsan güzel kaliteli.
Reyna GizemAslan biz bunu kullanıyoruz eksi yönü yok. 12 voltluk olmasına dikkat edin sadece 6 çok yavaş çünkü zaten 12 voltluk olanlarda yavaş - hızlı hız tuşu var ayarlayabiliyosun
GizemAslan Reyna bu harika 😂😂 bende çok araştırdım lisanlı olsun istiyorum ama pilsan daha kaliteli diyorlar bilemedim bir de Diyarbakır ‘ da satılan modeller çok güzeldi ama.garantisi yok 🤦🏼♀️
Reyna GizemAslan bilmiyorum canım ben toyzz shopta pilsansa gördüm hiç kaliteli değildi açıkcası her am dağılcak gibi duruyordu benim attığım güzel daha pahalıları da var tabi bütçeye bağlı
GizemAslan Reyna anladım çok teşekkür ediyorum yardımınız için kontrol edeceğim ve en kısa zamanda bende alacağım 😍😍
_____ GizemAslan audi q7 aldık e bebekten memnunuz engelleri aşması hızlı yavaş ayarı olması felan çok iyi