Demura Günaydınlar Bebeğimin kıyafetine kaka taşıyor birkaç gündür hemen önden elimle citileyip makineye atmama rağmen geçmiyor lekeler, kimyasal bir şeyler kullanmaya da çekiniyorum. Sizler nasıl temizliyorsunuz böyle lekeleri, çözümü var mı?!
Birponciginannesi Demura sabun ile yıkarsanız geçer. Doğal granül veya normal sabun. Ben önce bebeğimin kıyafetleri için granül sabun kullanıyorum zaten. Lekeli olanları önce elde çitiliyorum sonra makineye atıyorum hiçbir leke kalmıyor
Oglununannes Demura zeytinyağli yeşil duru sabun onunla kovaya sıcak su koyuyorum lekeli kıyafeti suya koyuyorum sonra sabunu lekenin üstüne indiriyorum gerçi şöyle oldu sıcak su koydum kovaya sonra sabunu attım içine lekenin üstüne denk gekdi sonra yıkamayı unuttum ertesi gün gördüm bir de baktım leke gitmiş citiledim makinaya attım artık öyle yapıyorum sabah katsam suya akşam yıkarım akşam katsam sabah yıkarım
nazlieylul Baby me çamaşır suyu tozu kaynar suyun içine koyun lekeli ürünü atın beklesin sonra makinede yıkansın
nazlieylul Demura ebebekte var bnde geç keşfettim ama çıkardı makineyede koyuluyo ama iyi çıkarmıyo elde leğene kaynar sutum içine koydm erittim kıyafetleri beklettim çıktı hiç çitilemedim bile