Hazine_aykut tepetaklak3 bnde aynı sorunun benzerini yaşıyorum şu son günlerde bir iki çekip bırakıyo sonra aglıyo bida veriyom ağzına yine bi iki çekip bırakıyo sonra yine aglıyo sütüm mü azaldı noldu anlayamadım
elifiii tepetaklak3 tazyikli geliyor olabilir bir memenizdeki. o da hava yutmasina sebep oluyordur ona agliyordur.
tepetaklak3 Hazine_aykut nedenini bende merak ediyorum ikisindende aynı tatta geliyor ama bazen birinin tadı mu farklı diye saçma bi düşüncede buluyorum kendimi😕
tepetaklak3 Hazine_aykut iki göğsünüzde de aynı sorun varsa sizin gaz olabilir tek göğüste ise bekleyelim belki bilen vardır
Hazine_aykut tepetaklak3 birisini emziriyorum çekiyo kafayı diğerini veriyom onda da bi iki kez yapıp emiyo
eymurxelm benim bebik gazıyla kavga ederken yapiyor o hareketi. mırmır bi yandan emip emip birakiyor bi yandan da istiyor agliyor 😂
Asilsmom Benim sen sol u almak istemiyor. Demek ki herkes de o sorun var. Ben şöyle düşünüyorum. Eğer o göğüsten biraz az geliyorsa onu istemiyor. Çok gelen göğsü istiyor