Ceroti29 Merhaba geçmiş olsun tahliller temiz çıktıysa arkadaşlarında dediği gibi midesini üşütmüş olabilir karın bölgesini sıcak tutun birde motilium şurup var biz böyle olduğunda kullanıyoruz çok faydasını gördük
Fatmanrxx27 Ceroti29 çok sağolun motilium ne işe yarıyor acaba metpamid veriyorum etki etmiyor sanırım 😓
Ceroti29 Fatmanrxx27 motilium mide ve bağırsak hareketlerini düzenliyor birde çeşitli sebeplerden ortaya çıkan bulantı ve kusmalar için sindirim sistemini düzenleyen şurup bi deneyin isterseniz fayda görürsünüz umarım
Fatmanrxx27 Ceroti29 hemen aldırdım onu da 🙏 biz 2 hafta önce kovid olduk ve 2 gün önce negatifi gördük eşimle ben çocuklar da onla alakalı olabilir mi bu kusma acaba onu da merak ediyorum dün acilde çok açıklama yapılmadı doktorumuzda sürüntü verin dedi ama yarına kadar geçmezse vereceğiz insallah
Gizemhzl Fatmanrxx27 idrarda sadece tam idrar tahliline bakıldı degil mi? Tekrar idrar verdiğinizde hem tam idrar tahlili hem idrar kültürüne bakılmasını isteyin. Aklınızda olsun. Birde idrarda renk değişimi koku fln var mı
Fatmanrxx27 Gizemhzl tam idrar tahliline bakıldı galiba öyle isteyelim o zaman tuhaf hiç durmadan kusması 🥺
Ceroti29 Fatmanrxx27 çok geçmiş olsun inşallah şurup fayda eder önemli bişeyde yoktur güzel haberler bekliyorum sizi merak ederim burdan yazın olurmu Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah